Junk de Luxe har planer om at åbne en netbutik, så du kan shoppe tøj fra butikken lige meget, hvor du bor i landet. © Junk de Luxe

Shop hos Junk de Luxe - Latinerkvarterets perle

Få internationale luksusmærker som Marc by Marc Jacobs og upcoming designere hos Junk de Luxe i Århus

Costume fortsætter jagten på landets bedste butikker. Kom denne gang på besøg hos århusianske Junk de Luxe, som ligger i det hyggelige Latinerkvarter.

Butikken, der siden 1986 har klædt århusianere og andre besøgende på, byder på et bredt udvalg af danske og internationale mærker. Blandt andet See by Chloé, Marc by Marc Jacobs, Diane von Furstenberg, Isabel Marant, Rika, Jade Jagger, Gestuz, Acne, Custommade, J Dauphin, Paul Smith, Comme des Garcons, RAF Simons og Martin Margiela. Derudover har du siden 1996 kunnet få butikkens eget mærke Junk de Luxe.

Inden længe vil du også kunne finde det tøj fra britiske Preen, Adidas by Stella McCartney og sko kreeret af Phoebe Philo for Celine.

Junk de Luxe barsler desuden med en webshop, som snart vil komme op at køre. Hold øje med hjemmesiden, eller tilmeld dig nyhedsbrevet på Junkdeluxe.dk.

Hvad gør butikken speciel?

“Vi har i over 20 år formået at fastholde vores position som en af Danmarks bedste butikker. Vi er den største modebutik i Latinerkvarteret, og så er vi 'klassens slemme dreng' i forhold til andre luksuriøse butikker, fordi vi ikke er bange for at prøve nye, udenlandske mærker af,” fortæller indkøber og webansvarlig, Stine Søvang.

Hvilket stilikon ville I ønske kiggede forbi Junk de Luxe?

“Den franske sangerinde og skuespillerinde Charlotte Gainsbourg. Hun er cool og afslappet i stilen og er smuk i alt fra det rockede look til det helt klassiske a la Celine og Chloé,” siger Stine Søvang.

Junk de Luxe, Studsgade 2, Århus, Tlf.: 8612 9000

Følg med i serien, og bliv opdateret på Danmarks bedste butikker.