Kjole fra Topshop til ca. 405 kr.
© Topshop, Reiss, Gina Tricot og Modekungen

Shop i de bedste budgetbutikker online

Se, hvor du kan shoppe sæsonens minimalistiske look, chikke kjoler og funky accessories til budgetvenlige priser

Americanapparelstore.com
American Apparel laver nogle af de bedste tanktops, casual T-shirts og sweatshirts, du kan få. Derudover kan du finde enkle jersey-kjoler og leggings - alt sammen til ikke så mange penge. Siden bliver ofte opdateret med nye farver og faconer, så kig forbi med jævne mellemrum.

Asos.com
Asos frister både med billige budgetkøb, dyre designermærker og lækre skønhedsprodukter. Siden er overskuelig og med masser af søgefunktioner, så du lynhurtigt kan finde frem til præcis det, du er på udkig efter.

Gap.eu
Gap sender nu også til Danmark, så du nu kun er få klik væk fra Gaps univers af enkelt og budgetventligt tøj. Tag et ekstra kig på nederdele, kjoler og de mange fine strikvarer, der er Gaps stærke punkt.

Ginatricot.com
Hos svenske Gina Tricot kan du opdatere din stil med et par funky øreringe, en varm strik, en festkjole og cool shorts.

Gojane.com
Tingene er virkelig billige hos Gojane. Et par sko koster eksempelvis ikke meget mere end 200 kroner. Kvaliteten er selvfølgelig også derefter, men kan du leve med det, finder du mange seje sko i sæsonen look. Da Gojane er amerikansk, skal du være opmærksom på told og moms.

Mangoshop.com

Hvis du er glad for mønstre og farver, vil du også være glad for spanske Mango. Du kender sikkert allerede butikken fra Danmark, men faktisk kan du finde endnu flere ting på deres online shop. Heriblandt en masse fine smykker, sko og tasker.

Missselfridge.com
Du kender nok Miss Selfrigde fra London - søstermærke til Topshop. Stilen er lidt yngre og mere farverig, men leder du grundigt, kan du gøre nogle rigtig gode fund blandt bodystockings, bikerjakker og cool accessories.

Modekungen.se
Svenske Modekungen er først med de seneste tendenser, og her finder du alt lige fra velsiddende lædershorts til chikke kjoler og cool buksedragter, der snildt kunne sidde på stilikonet Alexa Chung.

Mytights.com
Et slaraffenland for strømpeelskere. Søg blandt mærker, stilarter, farver, eller se strømpe top-10'en lige nu. En bonus er, at mange af mærkerne er billigere her end i de danske butikker. Men kun hvis du køber flere par - ellers bliver prisen den samme, når portoen bliver lagt oveni.

Next.co.uk
Den britiske highstreet-kæde har meget at byde på og til priser, der gør det svært at holde pulsen nede, når man klikker rundt i webshoppen. Husk at besøge denim-afdelingen, hvor du kan se udvalget af jeans på levende modeller, og få gode stylingtips.

Oasis-stores.com
Sæsonens tendenser er ikke til at overse i den britiske netbutik Oasis. Her blander leopardpletter og striber sig med klassiske pencilskirts, festlige kjoler og feminine silkeskjorter i vinterens hotteste farver.

Office.co.uk
Sko, sko og flere sko. London-mærket Office laver ikke andet. Udover naturligvis at sælge sit eget mærke er webshoppen også blevet krydret med en masse andre mærker som French Sole, Hunter og Jeffrey Campbell.

Reiss.co.uk
Det er cool, det er stilrent, det er Reiss. Og det er nemt at shoppe sig fattig i, hvis du er til sæsonens minimalistiske look. Blød strik, stramme jakkesæt, festlige kjoler og lækkert jersey.

Topshop.com
Butikken behøver sikkert ikke nogen nærmere introduktion. Der kommer nye varer flere gange i løbet af ugen, og det er nemt at lade sig friste af den lave kurs, der gør tingene billigere end i Topshops danske butikker. Hold øje med spændende designersamarbejder som blandt andre Preen, Henry Holland, Jonathan Saunders, Marios Schwab og selvfølgelig den supercool Unique-linje.

Urbanoutfitters.co.uk
Kig forbi Urban Outfitters, hvis du vil have råt og urbant tøj samt funky accessories. Ud over en portion billige mærker, kan du også shoppe i den dyrere afdeling blandt Carin Wester, Peter Jensen, Surface to Air og Vanessa Bruno Athé.

Se også de bedste danske (budget)butikker online - klik her.