Shop looket: 5 outfits der gør dig Instagram-cool

Smykkedesigner og Instagrammer @AnnaReinholdt har sammensat 5 look til dig

Hvad er hemmeligheden bag det helt perfekte outfit til Instagram?

Smykkedesigner og instagrammer @AnnaReinholdt har skabt disse fem favoritlook til dig. Se, hvordan du let stjæler stilen og sammensætter et look med rå items, der giver dig det dér helt rigtige cool look.

1. Musthave: Det ensfarvede sæt

"Sæt er et musthave! Jeg har altid været vild med et outfit, der både kan bæres på job, og når jeg er ude med veninderne. Her har jeg valgt et lækkert, grønt look, som er en favorit med et par stiletter på en dejlig sommeraften," siger @AnnaReinholdt om looket.

2. Rå, klassiske items

"En sort læderjakke er en klassiker. Jeg elsker detaljerne på jakken med trykknapper og lommer på brystet. Jakken har den helt rigtige facon og kan både kan bruges med en T-shirt eller med en grov strik for et casual look. Kjolen er et basic must have - den er så lækker at have på, og igen pifter lynlåsdetaljen det hele op", fortæller @AnnaReinholdt.

3. Kimono og 70'er-look

"Jeg ville ønske ønske, jeg havde haft kjolen med på min ferie til Thailand. Jeg elsker slå-om-effekten og at jeg kan tage en T-shirt indenunder for at give det helt rigtige casual look."

4. Feminine detaljer

"Den lækre, lange nederdel er bundet med en stor sløjfe foran, som giver det helt rigtige look. Jeg kunne leve i den. Den fungerer til alle anledninger – dét vægter jeg højt, når jeg køber nyt tøj."

5. Cool med simple items

"Jeg er helt vild med de lækre læderbukser og den sorte trøje med den karismatiske lynlås. Det er simpelt og lækkert," siger @AnnaReinholdt.