Shop looket: Budgetvenlige og stilrene smykker

Costumes moderedaktion har i denne uge stylet 4 fine look med skønne smykker, hvor det minimalistiske og feminine dominerer

Smykker og accessories kan man aldrig få for mange af, hvis du spørger os. Derfor har Costumes moderedaktør, Thora Valdimarsdóttir, og assisterende moderedaktør, Jeanette Madsen, i denne uge stylet skønne smykker og ure fra Pilgrim.

Se her, hvordan resultatet er endt ud. Det hele er endda til at betale, så du for alvor kan udvide din smykke- og accessories-samling, uden at gå fallit.

Du kan også finde de fine looks på Costumes Instagram og under hashtagget #costumestyler.

Sæsonens smykker må gerne larme og være store. Brug dem til både hverdag og fest, og miks dem gerne med små og brug flere i samme øre. Chokeren er igen et hit og kan sagtens nedtones med en strik.

Halskæde, Pilgrim 399 kr. // Øreringe, Pilgrim 299 kr.

Det sorte ur er et godt valg, hvis du er mere til det minimalistiske og rå, frem for det prangende. Tilføj flere ringe for at understrege det feminine look.

Ur, Pilgrim 799 kr. // Ringe, Pilgrim 199 kr.

Halsringen giver den enkle bluse et minimalistisk look. Knuden har traditionelt mange betydninger, men for moderedaktør Thora Valdimarsdottir, er den en påmindelse om forening og frihed.

Halskæde, Pilgrim 399 kr.