Magasin 150 år Thora Valdimarsdottir Jeanette Friis Madsen Ganni Birgitte Herskind Noe Noir

Shop looket: Farve- og materialemiks

Thora og Jeanette har været i Magasin Du Nord, hvor de har fundet key items til under 500 kr. blandt forårsnyhederne. Se dem her, og få inspiration til garderoben

Miks materialer som silke, uld og denim på kryds og tværs for et dynamisk og spændende look. Brug de mørkere nuancer sammen med klare, friske farver som leder tankerne hen på det længe ventede forår.

I anledning af Magasin Du Nords 150 års jubilæum, har Costumes modeteam, Thora Valdimarsdóttir og Jeanette Friis Madsen, udvalgt key items til under 500 kr. blandt det legendariske varehus' forårsnyheder.

Opløftet basis

I de varmere tider kan du sagtens bruge en smuk slå om-kjole eller en lækker kimono som overtøj udover et simpelt outfit som jeans og t-shirt. Fuldend looket med en sjov taske eller clutch, som giver et tiltrængt farveskænk.

Taske, Becksöndergaard 499 kr.// Kjole, Stine Goya 2.500 kr. // Jeans, Dr. Denim 600 kr. // T-shirt, Selected Femme 200 kr. // Alt hos Magasin

Simple chic

Gå efter et par statement-handsker i en smuk farve, som står ud i mængden. Lad dem være dit key item og brug dem som et aktivt element i din styling, så dit look får wow-effekt og en spændende silhuet.

Strik, Baum Und Pherdgarten 1.399 kr. // Nederdel, Magasin 499 kr. // Handsker, Magasin 375 kr. // Alt hos Magasin

Strikkede kontraster

Pyjamasen er et godt sæt at have som en del af din basisgarderobe. Brug bukserne sammen med en oversize strik for en cool kontrast, og vær ikke bange for kaste dig ud i uventede farvekombinationer.

Gule bukser, Neo Noir 499 kr. // Strik, Ganni 2.999 kr. // Røde bukser, Birgitte Herskind 899 kr. // Alt hos Magasin