Shop looket: Glitrende detaljer og knæhøje støvler

Costumes assisterende moderedaktør, Jeanette Madsen, viser i denne uge, hvordan du let opdaterer et simpelt look fra dag til aften

Fra dag til aften
1 / 4

Fra dag til aften

I sidste uge puttede Jeanette Madsen sig i varme sweatre, men i denne uge viser hun, hvordan du hurtigt kan opdatere et afslappet hverdadagslook til et festligt aftenlook.

Jeanette Madsen opdaterer sine hverdags items med både knæhøje støvler, glimmersokker og hvide Céline-pumps.

Se ugens tre flotte look her.

Mandag
2 / 4

Mandag

Dette er det perfekte outfit, hvis du skal i byen efter arbejde.

Min afslappede sweatshirt bliver piftet op af den blomstrede blazer, og de sorte jeans bliver meget festligere på grund af de knæhøje støvler, som har en behagelig højde hæl til en lang arbejdsdag.

Knæhøje støvler, Zara 299 kr. (før: 559 kr.) // Blazer, Zara 399 kr. (før: 799 kr.) // Sweatshirt, Weekday 200 kr. // Jeans, Samsøe & Samsøe 350 kr. (før: 700 kr.)

Psst ... Se flere lækre vinterstøvler her, hvor vi har samlet 15 af de flotteste på udsalg

Onsdag
3 / 4

Onsdag

Jeg har det bedst i stumpebukser, hvilket kan være en udfordring om vinteren, men med et par knæ-nylonstrømper og et par glimmersokker til at sætte prikken over i'et, er jeg good to go.

Glimmersokker, Dear Denier 149 kr. // Strik, Cos 245 kr. (før: 490 kr.) // Jeans, Topshop ca. 395 kr. // Frakke, Samsøe & Samsøe 2000 kr.

(Jeanettes sneakers, Air vortex vintage fra Nike, er købt for nogle år siden hos Nakedcph.com. Du kan finde lignende sneakers her.)

Fredag
4 / 4

Fredag

Vi holder afsked for vores skønhedsredaktør, Anne Mønsted, i dag, og derfor skal vi videre i byen – så skifteskoene er med i håndtasken, og jeg har tilsat de klassiske striber for et afslappet udtryk.

Top, H&M 179 kr. // Jeans, Asos ca. 85 kr. (før: 298 kr.) // Sko Céline (nærmeste forhandler og pris oplyses her)

(Jeanettes jeans er fra Louis Vuitton)

GÅ IKKE GLIP AF NOGET!

Mere om Shopping? Få Costumes nyhedsbrev