Shop looket: kulørt efterår

Farver kan nemt pifte hverdagen op. Vi har udvalgt og stylet nogle favoritter, som sætter kulør på efteråret

Selvom det nu officielt er efterår, er der ingen grund til at gemme farverne væk – tvært imod! Der er nemlig intet som fine accessories i skønne farver, der kan opgradere et helt look.

Vi har udvalgt nogle af vores favoritter fra Becksöndergaard, som byder på lækre farver, print og fine detaljer. Så bliver efteråret lidt sjovere.

Beck Söndergaard kimono kjole leopard granny pung åleskind sokker glimmersokker
© Christoffer Mygind Juul

Kimonoer har ikke været til at komme uden om denne sæson. Brug den til både hverdag og fest, til jeans eller nederdel eller til hvad som helst. Sæt den sammen med et par sjove strømper, fx i glimmer – så bliver hver dag en fest.

Beck Söndergaard silketørklæde pink gul mara leo limited taske strop
© Christoffer Mygind Juul

Vi er vilde med leopard-print! Pift din taske op med en ny strap – det giver dig mulighed for at tilpasse dit look efter dit humør. Silketørklædet kan du bruge som accessory til tasken, om halsen til en simpel skjorte eller til håret.

Becksöndergaard shopper taske ruskind åleskind pung sokker glimmersokker strømper
© Christoffer Mygind Juul

En lækker pung, en smuk, rummelig taske og strømper i alle afskygninger er musthaves i garderoben, og kan bruges til alle lejligheder. Vælg dine accessories i farver, så du altid kan sætte kulør på ethvert outfit.