Shop looket: sommerlige fornemmelser

Se her, hvad Costumes assisterende moderedaktør og stylingredaktør har valgt at gå sommeren i møde med.

Med sommeren lige om hjørnet er de lette materialer og simple udtryk i højsædet for et look, der matcher det varmere vejr og de længere dage.

Costumes assisterende moderedaktør og stylingredaktør, Marie Heyman og Kristine Halken, har hos Second Female fundet klassiske items, som er perfekt til sommeren.

Perfect match

Der intet som et godt, matchende sæt, der kan sætte noget kulør på dagen. Særligt det famøse pyjamas-sæt er en alsidig favorit – brug det til festlige lejligheder med et par stiletter eller mokkasiner. Og match sættet med et par sneakers til hverdag for et mere sporty og afslappet look.

Røde toner

Wrap blusen er en evergreen i garderoben, som aldrig rigtig vil gå mode. Den klæder alle kropstyper og fremhæver dine former. Vælg en wrap bluse i en smuk, enkel farve, eller gå efter en mere detaljeret version med cool print.

Marie: Wrap bluse, Second Female 799 kr. (Fås fra juni) // Solbriller, Komono

Kristine: Wrap bluse, Second Female 599 kr. // Solbriller, Celine

Klassisk feminint

Ligesom pyjamas-sættet og wrap blusen er klassikere, kan du heller ikke komme uden om blondetoppen. Den kan opløfte ethvert outfit og giver dit look et feminint touch. Brug blondetoppen med et par mørke bukser for at skabe balance.