© TAG Heuer

Smukke ure, der fuldender dit look

Et lækkert ur er et musthave i garderoben, og bør ses på lige fod med et smykke. Se 11 af slagsen her

Ligesom en lækker blazer og et par velsiddende jeans, er et armbåndsur også et musthave i garderoben. Snakker vi klassikere, er det ikke til at komme uden om TAG Heuer, der siden 1860 har produceret kvalitetsure i verdensklasse.

De har netop relanceret deres ikoniske Formula 1-serie, der som noget nyt gør det muligt at skifte mellem forskellige urremme, så du nemt kan skifte fra for eksempel et sporty til et klassisk look alt efter, hvad du føler for.

Se urene herunder, bliv inspireret til din ønskeliste og shop online her.

Når først du har købt uret, men gerne vil udvide dine muligheder for at personliggøre det og øge brugbarheden, kan læderremmene købes udover for bare 650 kroner. Det giver dig uanede muligheder for at have flere ure i et, så du kan matche det med hele din garderobe.

Et ur i børstet stål er en evergreen, der aldrig vil gå af mode. Med en urskive i perlemor får det automatisk et mere eksklusivt look, som du kan nedtone ved at gå den klassiske vej, eller vælge en mere eksklusiv løsning med hvide diamater omkring urskiven.

Gå efter et mere maskulint og strømlinet look med Formula-1 modellen i genneført sort. De rosaguld-farvede visere giver uret et eksklusivt touch og vil derfor opløfte dit hverdagslook, hvad enten du vælger versionen med eller uden diamanter.

Den blå farve er ikke til at komme uden om, når man snakker klassiske ure. Den dybe og smukke farve skaber blikfang og giver dit ur et tidløst look, der passer perfekt til et poleret og elegant look.