© Scrouples

Smykkefirma med smart koncept gør det nemmere at få råd til diamanter

Det populære koncept giver dig mulighed for at opgradere til eksklusive diamantsmykker

"Diamonds are a girl's best friend" sang Marilyn Monroe i 1953, og det kan være svært at modargumentere. De er smukke, eksklusive og kan tilføre ethvert outfit nye dimensioner af stil og klasse. Men som så mange andre ting, koster den ægte vare ofte en del, og udsigten til store diamanter kan virke lang.

Heldigvis findes der et smart koncept, som gør det nemmere at opgradere til dyre diamanter. Det danske smykkehus, Scrouples, som i en årrække har haft modellen Mathilde Gøhler som frontfigur, tilbyder nemlig et særligt ombytningskoncept på udvalgte smykkeserier.

Det smarte ombytningskoncept

Det omtalte ombytningskoncept betyder, at du kan vælge at "bytte" dit smykke til et smykke med større diamanter inden for 2 år fra købsdatoen. Når du har dit første smykke med en diamant, kan du altså opgradere til en større diamant – og ved denne opgradering skal du kun betale forskellen mellem prisen på det nye smykke og det, du betalte for det gamle.

Hvis du har udset dig et dyrt diamantsmykke, behøver du altså ikke kun gå og drømme om det. Du kan i stedet spare op til drømmesmykket, samtidig med du har glæde af det.

Det mindste "byttetrin" for smykkerne er 0,05 karat.

© Scrouples

Ombyt diamanter i populær smykkeserie

Kleopatra er navnet på en af Scrouples diamantsmykkeserier, som er blandt de mest populære af alle ombytningsserier i Danmark. Den blev introduceret på det danske marked i 2001 og har siden udviklet sig til en dansk designklassiker i smykkernes verden. Smykkeserien er selvfølgelig opkaldt efter den elegante og indflydelsesrige dronning af Egypten. Se den her.

© Scrouples

Kleopatra-serien består af elegante ringe, to slags halskæder og to slags øreringe i 14 karat rød- og hvidguld isat en smuk diamant i brillantslib. Priserne begynder fra 3.690 kroner for ringe, 3.990 kroner for øreringe og 1.990 kroner for vedhæng uden kæde.

Med sit simple og stilfulde design samt muligheden for altid at kunne opgradere diamant, vil smykket fungere som en livslang investering. Du kan se alle smykkerne i serien her.

© Scrouples