Snyder du dig selv for penge, når du shopper tøj?

Som en del af cashback-konceptet vil denne nye funktion nu sørge for, at du aldrig mere går glip af skjulte fortjenester.

Rigtig mange danskere køber deres tøj online – og det kan der faktisk være penge i. En ny online funktion vil nu sørge for, at du altid bliver gjort opmærksom, når du kan få penge for dit køb. Læs mere her.

Et simpelt koncept

At du kan tjene penge på at shoppe lyder måske for godt til at være sandt - men det giver faktisk god mening. Konceptet hedder ”cashback” og giver dig, som navnet antyder, penge tilbage for at shoppe. I Danmark er det virksomheden Eovendo (en del af Lars Larsen Group), der står i spidsen og tilbyder dig en lille "løn", når du bestiller noget online.

Det foregår på den måde: Eovendo har lavet et samarbejde med mere end 350 webshops her i blandt ASOS, Adidas og Selected. Hver gang du køber noget i disse webshops gennem Eovendo, får Eovendo en procentdel af fortjenesten, og en del af de penge udbetaler de til dig som tak for handlen.

Du kan shoppe via Eovendo på hjemmesiden eller downloade deres app til Android eller Apple.

Ny funktion giver dig besked, når du kan tjene

Det kan være lidt svært at huske og holde styr på 350+ webshops. Men det skal du ikke længere bekymre dig om. Eovendo har nemlig udviklet en så kaldt browser extension, der giver dig besked, når du er inde på en side, Eovendo har et samarbejde med. Dermed går du aldrig mere glip af din fortjeneste, når du handler tøj.

Step 1: Registrer dig som bruger hos Eovendo.

Step 2: Hent din browser extension ned på din computer.
Bruger du Google Chrome, kan du hente din browser extensionen her.
Bruger du Safari skal du i stedet klikke her.

Step 3: Følg instrukserne fra Eovendos browser-meddelelse, når du handler hos deres samarbejdspartnere.

Step 4: Shop og modtag penge direkte på din konto.