Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Filippa Hägg i Filippa K © @filippahagg

Sportstøj, der er så pænt, at det kan bruges til hverdag

Det er ikke længere kun chunky løbesko, der har indtaget modebilledet. Nu kan du gå direkte fra yoga-timen til arbejdet og videre til kaffeaftalen – uden at skifte tøj. Er du klar til at byde dit sportstøj velkommen på kontoret?

Et par leggings sat sammen med en oversized blazer eller en bodystocking til et par jeans. Sportstøj har for alvor sneget sig ind i modebilledet, og den både pæne og behagelige tendens giver os lyst til at gå med det hele tiden – uanset om vi (hjemme)træner eller går på arbejde.

Sportstøjet ses også på diverse catwalks, og flere mærker – fra highend til highstreet – lancerer sportswear-kollektioner med feminine, men samtidig sporty items. Så alt tyder på, at det pæne sportstøj er blevet en tendens, vi roligt (og hurtigt) kan vænne os til.

Vi har udvalgt det pæneste sportstøj lige nu, som både kan tilføre din garderobe et friskt pust og samtidig motivere dig til at komme afsted på den næste løbetur.

Baum-und-Pferdgarten_004 © Baum und Pferdgarten SS20 / Copenhagen Fashion Week

Sporty referencer i Baum und Pferdgartens SS20-kollektion.

Tights H2O Fagerholt
Tank top
Top i stretch
Jumpsuit H2O Fagerholt
Shorts nylon
Sweatshirt
top
Tights shine
Jakke
Versace tights
Halter top
Yoga top
Sports bh
T-shirt
Tights leo
Top
Cykelshorts Fendi
Top cross straps
Track shirt
Top træning
Mere om Shopping? Få Costumes nyhedsbrev