Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Filippa Hägg i Filippa K © @filippahagg

Sportstøj, der er så pænt, at det kan bruges til hverdag

Det er ikke længere kun chunky løbesko, der har indtaget modebilledet. Nu kan du gå direkte fra yoga-timen til arbejdet og videre til kaffeaftalen – uden at skifte tøj. Er du klar til at byde dit sportstøj velkommen på (hjemme)kontoret?

Et par leggings sat sammen med en oversized blazer eller en bodystocking til et par jeans. Sportstøj har for alvor sneget sig ind i modebilledet, og den både pæne og behagelige tendens giver os lyst til at gå med det hele tiden – uanset om vi træner, sidder på hjemmekontoret eller går på arbejde.

Sportstøjet ses også på diverse catwalks, og flere mærker – fra highend til highstreet – lancerer sportswear-kollektioner med feminine, men samtidig sporty items. Så alt tyder på, at det pæne sportstøj er en tendens, vi roligt (og hurtigt) kan vænne os til.

Vi har udvalgt det pæneste sportstøj lige nu, som både kan tilføre din garderobe et friskt pust og samtidig motivere dig til at komme afsted på den næste løbetur.

Baum-und-Pferdgarten_004 © Baum und Pferdgarten SS20 / Copenhagen Fashion Week

Sporty referencer i Baum und Pferdgartens SS20-kollektion.

H20 Fagerholt tights
Tank top
ARKET sports-bh
Fantabody jumpsuit
Lovechild short i nylon
Lyserød sweatshirt fra COS
top
Leggings fra Filippa K
Anorak fra COS
Versace joggingbukser
Off-shoulder top fra Filippa K
Slå-om-bluse i strik
H&M Lilla sports-bh
Grå fleecetrøje til sport
The Upside leggings i leopardmønster
Sort top fra Filippa K
Cykelshorts Fendi
Top cross straps
Trackjakke fra Filippa K
Blå træningstop fra H&M