Costume fylder 10 stilfulde år, og vi vil derfor gerne forkæle vores læsere med en eksklusiv T-shirt specialdesignet af Julie Fagerholt. Du kan se nedenfor, hvordan du får fingrene i T-shirten.
© Bo Egestrøm

Stilfuldt tilbud: Få en helt unik T-shirt fra Heartmade

Du kan få fingre i en unik Heartmade-T-shirt, som Julie Fagerholt har designet specielt til Costume

Julie Fagerholt har specialdesignet en supercool T-shirt til Costume i anledningen af vores 10 års fødselsdag i maj. T-shirten har en værdi af 799 kroner.

Vil du opdatere din garderobe med T-shirten, så gå ikke glip af dette stilfulde tilbud: T-shirt fra Heartmade + 5 numre af Costume for kun 179 kroner + 49 kroner i porto og ekspedition. Normalprisen er 1.048,75 kroner, så du sparer 869,75 kroner.

Klik her for at benytte dig af tilbuddet.

Style den oversize T-shirt med et par stramme jeans og plateausandaler for et supercool hverdagslook. T-shirten er i 100 procent bomuld, one size og passer x-small til large.

du bare have fingrene i denne specialdesignede og limited edition-T-shirt, så skynd dig at benytte dig af tilbuddet - Klik her for at shoppe T-shirten.

Eksisterende abonnenter: Er du abonnent på Costume, kan du shoppe T-shirten fra Heartmade til 129 kroner + 49 kroner i porto og ekspedition. I alt 178 kroner. Du sparer altså 670 kroner. Er du abonnent og vil have fingrene i den unikke T-shirt, så klik ind på Costume.dk/kundeservice.