Kjole fra Maxmara til ca. 1.960 kr. hos Matchesfashion.com, sko fra Carven til ca. 2.390 kr. hos http://www...

Stor guide: De bedste udenlandske luksus-netbutikker

Mærker som Carven, Alexander Wang, Proenza Schouler, Isabel Marant og Stella McCartney er kun få klik væk

Netshopping er ideelt. Butikkerne lukker aldrig, de ligger ikke for langt væk, og i mange af dem kan du få inspiration til din stil gennem online magasiner og web-tv. Se 17 fantastiske udenlandske luksus-netbutikker herunder.

Se også vores guides til de bedste danske netbutikker - klik her - og til de bedste budgetbutikker online - klik her.

Amelieboutique.com
Butikken er lille, men udvalget unikt og godt. Shop tøj, sko og accessories fra mærker som Iro, Finsk, Camilla Skovgaard og J. Dauphin. Du finder også et mindre udvalg af vintage-tasker fra Chanel.

Antonioli.eu
Gareth Pugh, Balmain, Rick Owens, Haider Ackermann og Dries Van Noten. Mærkerne på den italienske webshop er dyre, men til gengæld alle rigtig lækre. Kun det bedste og mest rå er udvalgt fra hvert mærke, og det har resulteret i en eksklusiv lille butik.

Brownsfashion.com
Browns har flere butikker i London og samler det bedste fra den internationale modescene, både upcoming og etablerede. Nicholas Kirkwood, The Row, Balenciaga, Gareth Pugh, Rag & Bone og Giles & Brother - de er her alle. Og skal du giftes, har Browns også en hel butik med tøj, sko og tilbehør til den store dag.

Colette.fr
Hos franske Colette kan du være sikker på altid at finde det nyeste af det nye. Og alt, hvad du finder her, kan du være sikker på er super trendy. Udover tøj, sko og accessories fra de absolut hippeste mærker, kan du også købe magasiner, bøger, parfumer og en masse sjove ting, som du ikke vidste, du havde brug for, før du så dem her.

Feathersfashion.com
Hvis din stil er enkel og rå, vil du kunne lide Feathersfashion, hvor mærker som Givenchy, Rick Owens, Ann Demeulemeester, Haider Ackermann, Alexander Wang og Alexander McQueen frister til nyt i garderoben.

Farfetch.com
Farfetch har samlet en masse forskellige butikker under et website. Nogle butikker har allerede deres egen webshop, mens andre kun kan shoppes via Farfetch. Her findes mere end 200 mærker - både tøj, sko, accessories og ting til hjemmet. Eneste ulempe er, at køber du flere ting fra forskellige butikker, løber forsendelsen hurtigt op, da de bliver sendt fra forskellige steder. Vær også opmærksom på, om dine varer bliver sendt fra et sted, hvor der bliver lagt told og moms oveni.

Liberty.co.uk
Hos Liberty finder du alt. Både tøj, accessories, skønhedsprodukter og ting til hjemmet. Vælg mellem mærker som A.P.C., Acne, Carven, Miu Miu, Sessun, Mih Jeans, Theory og mange flere.

Luisaviaroma.com
3.1 Phillip Lim, Alexander Wang, Burberry Prorsum, Carven, Lara Bohinc, Stella McCartney, Matthew Williamson, Markus Lupfer. Listen med designere er lang hos Luisaviaroma. Og så er det værd at bemærke, at modsat mange andre netbutikker er forsendelsen gratis hos Luisaviaroma.

Marialuisaparis.fr
Den parisiske butik Marialuisa sælger også online. Udvalget er langt fra så stort som i butikken i Paris, men der er alligevel gode muligheder for at blive fristet af blandt andre The Row, Pierre Hardy, Jerome Dreyfuss, Carven og mange flere.

Matchesfashion.com
Når man nu ikke bor i London, er det rart, at mange af byens bedste butikker også har online shops. En af dem er Matches. Stilen er feminin, og her er masser af kjoler, smukke stiletter og lækre tasker. Husk at holde øje med det halvårlige udsalg, som uden tvivl er et af de bedste.

Mytheresa.com
Balenciaga, Opening Ceremony, Lanvin, Yves Saint Laurent, Burberry Prorsum og Matthew Williamson. Du finder alle de største på Mytheresa. Og så er det smart, at du kan shoppe efter tendenser som 1970'erne.

My-wardrobe.com
Hos My-wardrobe kan du shoppe efter anledninger som workwear, fest, weekend og ferie. Inspirerende og brugbart. Netbutikken har mærker som Helmut Lang, Halston Heritage, Beau Coops og James Perse.

Mrsh.se
Svenske Mrsh er fyldt med godter fra Isabel Marant, Jil Sander, Alexander Wang, Proenza Schouler og Maison Martin Margiela. Stilen er rå og enkel, og du kan være sikker på at finde flere af sæsonens musthaves.

Net-a-porter.com
Du kender sikkert allerede Net-a-porter. Hvis ikke, er det på tide. Du finder alle de dyre designermærker som Marc Jacobs, Helmut Lang, Alexander Wang, Givenchy, Yves Saint Laurent, Stella McCartney og Proenza Schouler og selvfølgelig en hel masse andre. Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så får du besked, når der er fri forsendelse.

Selfridges.com
Du har sikkert besøgt Selfridges, når du har været i London, men heldigvis kan du også shoppe hos stormagasinet online. Vælg mellem mærker som Giuseppe Zanotti, Twenty8Twelve, James Perse, Jil Sander, Reiss og mange flere.

Start-london.com
Hos London-butikken kan du vælge mellem masser af cool og quirky mærker som Markus Lupfer, Acne, Carven, Beau Coops, Sonia by Sonia Rykiel og Emma Cook. Har du svært ved at finde de perfekte jeans, kan du få hjælp hos The Denim Clinic.

Styleserver.de
Er du på udkig efter noget unikt, eller noget som får dig til at skille dig ud fra mængden, skal du kigge forbi den tyske webshop Styleserver. Butikken er fyldt med masser af cool designere - både upcoming og etablerede, og mange af mærkerne sælges eksklusivt her.

Der er også masser af fantastiske amerikanske netbutikker. Men husk, at der kommer moms oveni, og køber du for mere end 1.150 kroner, skal du også betale told. Se mere om reglerne for told og moms her.

5 gode amerikanske netbutikker:

Lagarconne.com

Shopbop.com

Styledrops.com

Openingceremony.us

Kirnazabete.com

Husk også at se vores guide til de bedste budgetbutikker online (klik her) + de bedste danske butikker online (klik her). Er din yndlingsbutik ikke med på listen? Så tilføj den i kommentarfeltet nedenfor.