Sus Wilkins Juleinterview
© Sus Wilkins

Sus Wilkins ønsker sig alt fra dette mærke

Den danske skuespiller og tv-dommer deler sin ønskeliste til jul og nytår, der blandt andet tæller Selena Gomez' kjole og samtlige design fra et cool tøjmærke

Den søde juletid er over os med alt hvad dertil hører. På Costume vil vi måneden ud sprede den gode stemning sammen med en række inspirerende kvinder, som deler ud af deres ønskelister, erindringer og festoutfits.

Næste i rækken er skuespiller og Danmark har talent-dommer Sus Wilkins, der fortæller om den vildeste gave, hun har fået af sin forlovede Freja Kirk, og drømmer om Selena Gomez' vintagekjole.

Hvad ønsker du dig i julegave?

“Alt fra Paloma Wool og en rolle i en actionfilm.”

Hvad er den bedste julegave, du nogensinde har fået?

“Jeg fik et år et træbord af min kæreste, som hun selv havde været ude at hugge, smøre og sætte sammen fra bunden. Hun er så vild nogle gange. Altså hvem fanden tager ud i skoven alene, hugger et træ og laver et spisebord ud af det.”

Hvad er den bedste julegave, du nogensinde har givet?

“Jeg har givet rigtig mange gode, synes jeg selv, eksempelvis en billedbog til min kæreste af en masse minder. Men måske bliver det i år, jeg præsterer allerbedst, for min illebror har fået ny lejlighed, og den skal pimpes af storesøster.

En anden god gave, jeg giver i år, er til mig selv. Jeg går og ødelægger mine tænder, og de vokser mere og mere indad, så jeg skal have mig invisalign fra Smíledesígns.”

Vil du dele et af dine kæreste juleminder?

“Min kæreste og jeg hostede jul forrige år, hvor vi inviterede begge vores familier. Det blev den mest hiphop-agtige jul, og det var helt perfekt og utraditionelt. Maden var fantastisk, og vi drak os fulde og dansede rundt i opgangen. I juledagene efterfølgende så vi alle syv Harry Potter-film. Det var den mest tilfredstillende jul.”

Hvad er dit go-to julefrokost outfit?

“Det kan gå i mange retninger, men 100 procent en hæl, pæne negle og noget glimmer på øjnene.”

Sus Wilkins Lala Berlin outfit / Selena Gomez AMA

Sus Wilkins til Danmark har talent-finalen / Selena Gomez i vintage Versace til American Music Awards 2019.

© Sus Wilkins / Wenn.com

Hvilken nytårskjole skal du have på i år?

“Det kommer an på, om jeg skal til en vild fest, eller på hyggetur med vennerne i deres hus i Sverige.

Det kunne godt være noget med fiskenet og sten ligesom den Lala Berlin-kjole, jeg havde på til Danmark har talent-finalen. Hvis vi tager til Sverige, bliver det uldundertøj og røde glossy læber ... Men jeg vil allerhelst have fingrene i den vintage Versace-kjole, Selena Gomez havde på til AMA’s.”

Hvilken jakke skal holde dig varm denne vinter?

“Det skal den klassiske North Face.”

Har du et nytårsforsæt?

“Bliv ved med at gøre det, du gør, og vær stolt af dig selv ... og husk nu at nyde, når du har fridage.”