Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Shein_Minimal_10_3027-1 © SHEIN

Tøjbrand med over 21 millioner Instagram-følgere lancerer efterårskollektion

Det budgetvenlige tøj fra SHEIN er 'all over' sociale medier – og nu lanceres deres nye kollektion med et kæmpe online modeshow med koncerter og dans.

Hvis du er på Instagram eller TikTok, er du formentlig stødt på tøjet. Både store influencers og helt almindelige kvinder deler nemlig ofte hauls, styles og reviews, hvor items fra SHEIN er i fokus.

SHEIN, som blev skabt i 2008, er en fast fashion webshop, som leverer tøj til mere end 220 lande. Udover at brandet følger de største trends, og at de dagligt får mere end 1000 nye styles, er det ekstraordinære ved tøjet, at det er ekstremt budgetvenligt.

Nu har de lanceret en kollektion, som du kan læse om herunder – ligesom du i bunden af artiklen også kan se og shoppe udvalgte items samt få en rabatkode på 15 %.

Sådan er SHEIN blevet enorm på SoMe

SHEINs succes bygger ikke kun på deres budgetvenlige priser og moderne styles. Brandet er overalt på sociale medier, hvor de inviterer fans over hele verden til at dele billeder og videoer.

Udover deres samarbejder og engagement på sociale medier, er der også skabt en stor trend for unge piger i at dele deres looks fra SHEIN. Faktisk er brandet et af de mest viste gennem review-videoer og hauls, hvor brugere fremviser deres seneste køb og deler deres meninger - på tværs af TikTok og YouTube.

Nu har de lanceret en ny kollektion

Tøjet fra SHEIN er kendt for at følge nutidens store tendenser – særligt på sociale medier. Ligesom i deres brand-tagline 'Wear Your Wonderful' opfordrer de folk til at udtrykke sig gennem stil og outfits – uden forbehold eller begrænsninger. De mener, at mode bør handle om at have det sjovt og mikse og matche det tøj, du føler noget for.

I den nye kollektion er det heller ingen undtagelse, at der mikses og matches på tværs af stil og looks. Faktisk består kollektionen af flere forskellige kategorier, som er: Retro Revival, Business Class, 90’s Minimalism, 90’s Edge, Color Story, Fashion.Forward og Vintage Romance.

Alle kategorier og styles fra kollektionen kan tilgås på SHEINs website nu.

Se og shop styles fra kollektionen – med 15 % rabat

Du kan allerede nu shoppe items fra efterårskollektionen fra SHEIN. Her har vi udvalgt 16 styles, du kan lade dig inspirere af. Som Costume-læser kan du ovenikøbet få 15 % på alt tøjet med koden COSFW15. Den gælder helt indtil d. 31. december 2021.

Du kan også finde mange andre styles på SHEINs eget website.

bag1

SHEIN
'Satchel' taske
Ca. 115 kr.

bag2

SHEIN
Rød clutch
Ca. 112 kr.

bag3

SHEIN
Slangeskind-taske
Ca. 90 kr.

bag4

SHEIN
Minimalistisk taske i gul
Ca. 65 kr.

vest1

SHEIN
Gul sweater-vest
Ca. 75 kr.

vest2

SHEIN
Grøn vest i kabelstrik
Ca. 75 kr.

vest3

SHEIN
Beige vest i kabelstrik
Ca. 90 kr.

vest4

SHEIN
Vest
Ca. 112 kr.

sweater1

SHEIN
Sweater med pufærmer
Ca. 112 kr.

sweater2

SHEIN
Tigerstribet crop sweater
Ca. 125 kr.

sweater3

SHEIN
Sweater
Ca. 120 kr.

sweater4

SHEIN
Grafisk sweater
Ca. 112 kr.

jean1

SHEIN
High waisted jeans
Ca. 145 kr.

jean2

SHEIN
High waisted mom jeans
Ca. 135 kr.

jean3

SHEIN
High waisted ripped jeans
Ca. 145 kr.

jean4

SHEIN
PU læderbukser med flare
Ca. 135 kr.