© SHEIN

Tøjbrand med over 21 millioner Instagram-følgere lancerer efterårskollektion

Det budgetvenlige tøj fra SHEIN er 'all over' sociale medier – og nu lanceres deres nye kollektion med et kæmpe online modeshow med koncerter og dans.

Hvis du er på Instagram eller TikTok, er du formentlig stødt på tøjet. Både store influencers og helt almindelige kvinder deler nemlig ofte hauls, styles og reviews, hvor items fra SHEIN er i fokus.

SHEIN, som blev skabt i 2008, er en fast fashion webshop, som leverer tøj til mere end 220 lande. Udover at brandet følger de største trends, og at de dagligt får mere end 1000 nye styles, er det ekstraordinære ved tøjet, at det er ekstremt budgetvenligt.

Nu har de lanceret en kollektion, som du kan læse om herunder – ligesom du i bunden af artiklen også kan se og shoppe udvalgte items samt få en rabatkode på 15 %.

Se og shop styles fra kollektionen – med 15 % rabat

Du kan allerede nu shoppe items fra efterårskollektionen fra SHEIN. Her har vi udvalgt 16 styles, du kan lade dig inspirere af. Som Costume-læser kan du ovenikøbet få 15 % på alt tøjet med koden COSFW15. Den gælder helt indtil d. 31. december 2021.

Du kan også finde mange andre styles på SHEINs eget website.