Video: Sådan styler du dine metallic-items bedst

Elsker du at skille dig ud fra mængden? Costumes moderedaktør giver dig her sine bedste tips til at få metallic ind i din garderobe + en guide til at shoppe looket

Hvad er bedre end følelsen af et outfit, der står helt skarpt? Den følelse er ret nem at opnå, hvis man ved lige præcis, hvordan man styler et metallic look.

I samarbejde med Garnier Nutrisse Truly Blond har vi lavet en guide til, hvordan du kan style dig selv, når du er i et modigt og legesygt humør. For der er intet galt med lidt postiv opmærksomhed. Og her til sommer giver det rigtig god mening lige at lysne dine lokker for at få lidt ekstra shine, ligesom Thora faktisk selv lige har gjort – og så er det ovenikøbet virkelig nemt at gøre selv derhjemme. Se hvordan, nederst i artiklen. Men først videoen med et supercool look med metallic-bukser, der får komplimenterne til at flyde.

Thora siger: Rul ærmer og bukser op

Costumes moderedaktør, Thora Valdimarsdóttir, giver dig her sin guide til sommerens musthaves og nemme, inspirerende tips, hvis du vil have et edgy og cool look. Lige fra bukser i et metallisk look, til hvordan du bærer en bandana i 2016.

Se videoen her:

Få selv det cool look

For at du selv kan kopiere stilen, har vi fundet lækre items, der ligner dem fra Thora Valdimarsdóttirs styling.

Bukser, Liu Jo Jeans hos Zalando 1.095 kr. //T-shirt, Next.com 159 kr. //Sko, Lanvin hos matchesfashion.com 2.755 kr. // Øjenskygge, Maybelline hos Matas 140 kr. // Bandana, Asos ca. 70 kr. // Eyeliner, L’Oréal Paris hos Matas 100 kr.

Platinblond – et cool løft til hele dit look

Men dit outfit og makeup er kun en del af looket. En kvindes fineste smykke er hendes hår, og derfor skal det stå skarpt. Et platinblond look har været på mode i mange sæsoner, og trenden fortsætter igen i år. Tjek selv Costumes artikel: De 3 hotteste nuancer til din blonde frisure.

En isblond hårfarve er heldigvis noget af det nemmeste selv at farve, for du kan afblege alt dit hår på én gang for at opnå den iskolde nuance. Et godt bud til at blege dit hår op til otte toner er Garnier Nutrisse Truly Blond L++ til 70 kr. Vær ganske rolig, de gule undertoner er ikke en risiko længere. Hvis du vil sørge for at holde hårfarven hel skarp og kølig, kan du ugentlig vaske håret med en shampoo, som tilfører et blåligt skær.

Sådan afbleger du selv dit hår

Før du kaster dig hovedkulds ud i at afblege dit hår, skal du lave en advarselstest for allergi af efterbehandlingen. Påfør lidt af efterbehandlingen på huden, og lad den blive på i 48 timer. Ingen allergisk reaktion? Så er du klar.

Blonderingen er nem at bruge – faktisk skal du kun sætte dig ind i fire trin og sætte en time af, så kan du stå med en isblond hårpragt, der giver glade vibrationer og kant til dit look.

  1. Tag alle produkterne ud af æsken. Find et håndklæde, og slyng det om dine skuldre, så du undgår pletter på tøjet.
  1. På med handsker, og ryst flasken, før du åbner den. Fordel derefter blonderingen fra rod til spids.
  1. Lad blonderingen sidde i håret i ca. 20-30 minutter, og skyl derefter håret, indtil vandet er klart.
  1. Føntør dit hår, og vent på resultatet ...

Voilà! Du er nu platinblond – den vigtigste del af et edgy, fashionabelt sommerlook.