Video: Sådan styler du maxi-kjolen på den helt rigtige måde

Elsker du også det beachy boheme-look, så er maxi-kjoler noget for dig. Costumes assisterende moderedaktør giver her sine bedste tips + en guide til at shoppe looket

Henslængt lækker må være en af de bedste former for lækkerhed. Du ser hot ud, uden at gøre det helt vilde for det. Alle fashionistaer ved dog godt, at det kræver nøje udvalgte items for at få det helt rette skødesløse og lækre look.

I samarbejde med Garnier Nutrisse Truly Blond præsenterer Costume derfor nemme tricks til at få det bedste look med maxi-kjolen denne sommer.

Giv looket kant med rå items

Costumes assisterende moderedaktør, Jeannette Madsen, guider dig her til sommerens musthaves og nemme, inspirerende tips, hvis du vil gå efter et hverdagslækkert beachy look med din maxi-kjole. Fede kontraster som rå cowboystøvler og pastelfarvede sommernegle er et must. Og så skader det heller ikke, at du lige blonderer dine lokker lidt her til sommer og pifter lidt saltvandsspray i din manke, så du får det helt rigtige sexede, rodede hår.

Sådan bliver du en lækker beach babe

For at du selv kan kopiere stilen, har vi fundet lækre items, der ligner dem fra Jeanette Madsens styling.

Maxi-kjole, NLY Trend hos Nelly 449 kr.// Saltvandsspray, L'Oréal Professional hos Nicehair 99 kr. // Neglelak, Essie hos Matas 100 kr. // Cowboystøvler, Isabel Marant hos Net-a-porter ca. 2.755 kr. // Jakke, Levi’s hos Next 682 kr.

En beach babe er altid blondine

Tænk på surfer-chiks og Baywatch-piger – hvilken hårfarve ser du for dig? Det er et retorisk spørgsmål, for det ikoniske billede på et rigtigt beach-look er selvfølgelig solkysset blond hår. Og stort bølgende lækkert blond hår er en klassiker, der aldrig rigtig går af mode. For det er et blikfang, der udstråler, at her kommer en casual, bubbly og livsglad kvinde.

Sådan farver du selv håret beach blond

Et perfekt produkt til selv at farve dit hår med et hav af smukke askeblonde striber er Garnier Nutrisse Truly Blond - 111+ Ultra Light Silver Blond. Men før du kaster dig hovedkulds ud i at lysne dit hår, skal du lave en advarselstest for allergi 48 timer, inden du går i gang med blonderingen. Ingen allergisk reaktion? Så er du klar.

Blonderingen er nem at bruge – faktisk skal du kun sætte dig ind i fem trin og sætte en time af, så kan du stå med en solkysset hårpragt, der oser af strand, sommer og skødesløs lækkerhed.

  1. Start med at tage handskerne på. Bland farve og fremkaldercremen i påføringsflasken, og ryst den grundigt.
  1. Fordel farven grundigt fra rod til spids. Lad farven sidde i håret i ca. 20-30 minutter.
  1. Skyl, indtil vandet ser helt klart ud.

  2. Påfør efterbehandlingen for at give håret glans og blødhed.

  1. Føntør dit hår, og vent på resultatet ...

Voilà! Nu har du et lækkert beach-blond hår.

På med cowboyjakken, en luftig maxikjole, cool cowboystøvler og lakér neglene pastelfarvede – så er du klar til møde verden med et stort smil og cool stil.