Weekend-velvære

Hvis du ikke ved, hvad du skal bruge din weekend på, så brug en dag på at forkæle dig selv og komme ned i gear

© costume.dk
1 / 11

Costume guider dig igennem en dag af vælvære og selvforkælelse. Følg de forskellige steps punkt-for-punkt, eller sammensæt din egen rutine med inspiration fra guiden. God fornøjelse!

2 / 11

Tænd et beroligende duftlys og sæt noget afstressende musik på anlægget, så du kommer helt ned i gear.

Duftlys, Tromborg 240 kr.

3 / 11

Tag et varmt, afslappende bad og brug en lækker bodyscrub til at fjerne de døde hudceller, så du kan føle dig helt frisk og ren.

Scrub, Ole Henriksen 585 kr.

4 / 11

Tag en hårmaske i håret (denne må også komme i hovedbunden) og giv den tid til at sidde og virke i minimun 30 minutter. Derefter er dit hår blødt og gennemfugtet, og fuld af nyt liv.

Hårmaske, Aesop hos Hollygolightly.com 180 kr.

5 / 11

Forkæl din krop med en skøn, genopbyggende salve der bla. indeholder økologisk oliven- og jojobaolie.

Salve, Karmameju 199 kr.

6 / 11

Smør ansigt, og eventuelt krop, ind i denne lækre olie fra Nuxe, der bla. indeholder genopbyggende E-vitamin, og kan bruges på et utal af måder efter behov.

Olie, Nuxe 275 kr.

7 / 11

Kryb i et natsæt som dette fra H&M, og tillad dig selv at være klædt i hygge hele dagen - hold dig indendøre og nyd at du har tid til at slappe af.

Natsæt, H&M 179 kr.

8 / 11

Hvis du er en af dem, der sidder foran en skærm mange timer om dagen, så er det en god idé at forkæle dine øjne med en god øjencreme, når du har fri.

Øjencreme, Rudolph Care 395 kr.

9 / 11

Husk også at pleje dine fødder, så de kan genpbygge og samle næring til en ny uge.

Fodcreme, Origins 220 kr.

10 / 11

Giv dine negle en omgang negleserum for at holde dem sunde og stærke, så du undgår at de knækker. Hyg dig derefter med at lægge et flot lag neglelak.

Negleserum, Julep hos Sephora.com ca. 124 kr.

11 / 11

Kom ned i tempo ved at fordybe dig i en god bog og for en stund glemme alt om pligter og arbejde. Bogen fra Tor Nørretranders handler om, hvordan vi mennesker er forbundne, til trods for at vi ofte har en forestilling om, at mennesket som udgangsunkt er egoistisk.

Bog, Vær Nær af Tor Nørretranders 250 kr.

Mere om Shopping? Få Costumes nyhedsbrev