© anna stokland

Bella Hadids nye hårfarve trækker overskrifter

Model (of the year) Bella Hadid siger farvel til de mørke lokker og viser et helt nyt look frem – ikke overraskende er det allerede gået viralt på TikTok.

Da Bella Hadid for knap et års tid siden farvede sit hår tilbage til dets naturlige farve – en mørk chokoladebrun tone – gik der ikke længe før alverdens blondiner og brunetter fulgte trop. Og særligt i efteråret blev den meget mørke og dybe hårfarve den helt store trend blandt influencers vi ellers normalt kender som blondiner.

Og nu har Bella Hadid altså igen farvet sine lokker. Denne gang til en 'strawberry blonde' tone, og måske ikke så overraskende skulle der ikke mere end en enkelt dag fra hun postede den nye hårfarve på Instagram før looket gik viralt på TikTok under hashtagget #BellaHadidBlonde. Et drastisk skift fra den ellers mørke tone, der har kendetegnet hende gennem hele 2022, hvor hun for alvor fik slået sit navn fast på catwalken. Ikke mindst da hun næsten nøgen fik spraymalet en kjole på til Coperni-showet i Paris.

Vi afventer i spænding om det nye blonde look er midlertidigt, eller om vi snart ser en overflod af brunetter og blondiner, der følger trop og går 'strawberry blonde'.