Se, hvordan du får et smukt og fyldigt hår som hos Chloé. © Scanpix

Skønhedsredaktørens tip: Sådan får dit hår ekstra volumen

Skønhedsredaktør Liv Winther har af Englands kendisfrisør Lee Stafford fået et tip til, hvordan du giver dit hår ekstra fylde

Jeg mødte en af Englands førende kendisfrisører Lee Stafford til en snak om lækkert hår. Han var i København for at vise sine egne hårprodukter frem og øse ud af sine bedste stylingtips.

Det bedste tip, jeg fik i løbet af vores snak, vil jeg straks dele med jer. Når du skal føntørre dit hår og samtidigt gerne vil have så meget volumen som overhovedet muligt, skal du gøre følgende:
Fordel en volumengivende mousse i det våde hår, og føntør dit hår, som du plejer. Når håret er tørt, skal du fordele endnu en håndfuld mousse i det. Føntør mousse ind i håret, til den er helt tør - det giver mærkbart ekstra volumen og hold til din frisure, da volumen bygges op uden på håret af to omgange, derfor dobbelt volumen.

Bemærk dog, at det skal være en mousse, der kun giver fylde og ikke på nogen måde gør håret tungt eller klistret. Prøv Lee Staffords egen mousse, Double blow mousse.

Double blow mousse fra Lee Stafford til 79 kr.

Double blow mousse fra Lee Stafford til 79 kr. Kan købes i Magasin fra midten af december.