Fashionistaer som Alexa Chung, Olivia Palermo og Leigh Lezark har ikke altid mulighed for at få 8 timers skønhedssøvn, når der er modeuge. Heldigvis har Costumes Liv Winther tips til, hvordan man holder huden funklende trods s... © Scanpix

3 tricks, der får din hud til at se veludhvilet ud

Glem alt om træt og livløs hud. Costumes skønhedsredaktør guider dig til, hvordan du får funklende hud, selvom du ikke har fået dine 8 timers søvn

De største skønhedsudfordringer under modeugen er manglen på søvn, hvilket resulterer i træt og livløs hud, og det vil hverken journalister eller modeller ligge under for. Her er de tre bedste insider-tips til hud, der ikke nødvendigvis har fået sine 8 timers søvn.

Fugt-spray: Når din hud er stresset, bliver den ofte dehydreret, rød og irriteret. Dulm disse gener med en svalende og fugtgivende spray. Brug den så ofte, du kan, og dæk eventuelt dine øjne med hænderne, så din øjen-makeup ikke bliver for fugtig og begynder at glide rundt.

Aquasource sos anti-flare rednes-irritations fra Biotherm 165 kr.

Natmaske: Denne vidundermaske skal lægges på, inden du lægger dig til at sove. Brug den inden de dage, du ikke får din søvn. Modeller verden over sværger netop til denne maske under de hekstiske modeuger, så den er det bedste bud til at hjælpe en træt hud på benene igen uden at afsløre, at du måske har sprunget noget af din nattesøvn over.

Midnight secret late night recovery treatment fra Guerlain 750 kr.

Concealer: Den kendte New York baserede makeup-artist Bobbi Brown forklarer, at en concealer er det ultimative redningsprodukt, og det vil jeg give hende ret i. Den rette concealer i den helt rette tone til din hud kan, udover at dække dine 'imperfections', også bruges som highlighter eller nude læbestift. Jeg bruger tit concealer på mit brynben, i stedet for lys øjenskygge og dupper concealer i øjenkrogen og op ad næsebenet - det lysner dine øjne helt vildt op. Lidt insider-viden: Bobbi brown lancerer til marts nogle helt fantastiske nye concealers, der består af en cremet concealer og en lille fast pudder til at fiksere med. Så bliver det ikke bedre.

Creamy Concealer kit i cool sand fra Bobbi Brown 350 kr.