Bliv sommerskøn med Marianne Tromborgs tips. © Tromborg.com

Danske skønhedsmærker: Få Tromborgs skønhedstips

Marianne Tromborg giver dig sine bedste tips til en smuk hud + Vind goodiebag fra Tromborg til 1.871 kroner

Marianne Tromborg

Om Marianne Tromborg:
Marianne Tromborg er kvinden bag skønhedsmærket Tromborg, der kom til verden i 2003. Mærket indeholder et bredt og nøje udvalgt produktsortiment med alt, hvad du har brug for af ansigts- og kropspleje, makeup og dufte. Alt er tilsat økologiske og naturlige ingredienser, fri for parabener, petrokemiskestoffer og kunstige duft-, farve- og tilsætningsstoffer.
Marianne Tromborg, der har en fortid som makeupartist i modebranchen i ind- og udland, startede Tromborg med skønhedsfilosofien om, at det hurtigt, nemt og overskueligt skal være muligt for alle at se godt ud. Tromborg var en af de første herhjemme, der benyttede sig af mineral-makeuppens egenskaber, fordi som hun siger: ”Mineraler giver den smukkeste og mest naturlige glød.” Skønhedstips:
Skønhedsredaktionen har besøgt Tromborg og spurgt hende om hendes bedste skønhedstips.

Hvad er det vigtigste for at få den flotteste og mest holdbare makeup, der også holder i sommervarmen?
”Det vigtigste er, at dit ansigt er velplejet, før du lægger makeup. Derfor er en exfoliating scrub helt essentiel. Scrubben gør, at du får en flot og frisk teint, så du kan nøjes med et minimum mineral-foundation. Og husk nu solcreme - det betaler sig på den lange bane. Ellers er et multiprodukt som Creamy lip, cheek and eye fra Tromborg ideel i sommervarmen, hurtig og nem at bruge, og så smelter den ikke," siger Marianne Tromborg.

Hvordan finder man frem til gode makeup-pensler?
”Jeg synes, at makeuppensler skal være rigtig faste i børstehovedet. Tromborgs eye-pensler er lavet med den nyeste teknologi af syntetisk hår, og dem kan man klippe så fint til, så de også, selv om de er store, kan lave de fineste linjer. Og så er de dryssefri. Blush- og powder-pensler og -børster skal også være faste, og igen er det klipningen, der er vigtig for det perfekte resultat. En god blush-pensel laver nærmest af sig selv det rigtige resultat.”

Hvordan kan vi give vores hud ekstra pleje?
”Serum er en fantastisk magisk ekstra pleje. Få af de dyre dråber skaber øjeblikkelig effekt, og huden fremstår mere strålende. Glow serum fra Tromborg er også magisk som primer under makeup. Men ellers er det en god idé at bruge masker - både rensende og fugtende - i din almindelige plejerutine. Bare et par gange om ugen. Så bliver man sin egen fantastiske behandler.”

Er der et nyt produkt på vej fra dig, og kan du sige hvad det er?
”Vi kommer med en overdådig stor, naturlig mineral-palette med øjenskygger og blush. Den er fantastisk flot, og jeg kan næsten ikke vente. Den er både til makeup-artister og private, der vil have en magisk boks. Du kan finde den i butikkerne i slutningen af september ”

Marianne Tromborg har lige sendt sin første solcreme på gaden - Deluxe sun protection cream med faktor 15 og 30. Cremen indeholder ingredienser fra granatæble og aloe vera, og den har UVA- og UVB-filtre.

Se mere på Tromborg.com.

Vind goodiebag til 1.871 kroner fra Tromborg - klik her.