16 lækre røde læbestifter

Modellerne på catwalken kysser foråret velkommen med iøjnefaldende læber. Gør dem stilen efter og shop de smukke farver her

Vælg din farve © Anna Stokland / Burberry Prorsum SS15
1 / 18

Vælg din farve

Måske har du allerede erfaret, at det ikke er så nemt, som det ser ud, at vælge den perfekte læbestift til din hudtype.

Har du lys porcelænshud, så gå efter en rød farve med blå undertoner, som får lidt varme frem i din hud. Er du mere beige i huden, vil en koralrød nuance klæde dig. Til dig med olivenhud vil en rød læbestift med pink i være det perfekte valg, da den friske hindbærfarve komplementerer varmen i din hud. Har du derimod mørk hud, er det en rødlilla nuance, du skal gå efter.

Klik dig gennem galleret her, hvor vi har samlet de fineste læbestifter i de lækreste farver, og til sidst en trin-for-trin-guide til farverige forårslæber.

2 / 18
3 / 18
4 / 18
5 / 18

Audacious lipstick i lana, Nars 250 kr.
(Forhandles hos Sephora).

6 / 18
7 / 18
8 / 18
9 / 18
10 / 18
11 / 18

Rouge allure velvet i 49 la petillante, Chanel 265 kr.
(Forhandles hos Magasin).

12 / 18
13 / 18
14 / 18
15 / 18
16 / 18
17 / 18
Sådan får du de perfekte farvede læber © Anna Stokland / Burberry SS15
18 / 18

Sådan får du de perfekte farvede læber

Det er altid en god idé at eksfoliere læberne og pleje dem med fugt, inden du påfører læbestiften. Især hvis det er en mat en af slagsen. Læg en concealer eller highlighter rundt om læberne for at give dem volumen. Gå efter en tuschvariant, hvis du ønsker et nemt og holdbart resultat. Er du mere til en klassisk læbestift, så brug en pensel til at påføre farven.

Begynd på underlæben, og læg farven fra midten og ud til mundvigene. Derefter gør du det samme på overlæben. Dernæst kan du tegne læberne op med en streg, hvis du vil have en skarp og præcis kant. Ved at gøre det omvendt glider lineren bedre takket være fugten fra læbestiften. Gnid læberne sammen for at fordele farven.