Se den populære Lasting perfection concealer, der vil gøre dig ligeså skøn som modellerne til Isabel Marant show
© Anna Stokland / Isabel Marant SS17

8 piger køber denne concealer hvert minut

Denne concealer er ikke bare prisvenlig, den er også uhyre populær, hvorfor der bliver solgt 8 i minuttet

En god concealer kan bogstaveligt talt lysne selv den værste skønhedskrise op. Fra mørke rande, til rødmen om næsen og uregerlige urenheder. Der er næsten ikke den udfordring, som en concealer ikke kan klare.

Og dog, har du fat i en dårlig en af slagsen, kan den næsten gøre krisen endnu større, fordi klattet makeup har desværre aldrig gjort noget godt for hverken mørke rande eller urenheder.

Derfor er vi mange, som altid er på jagt efter skønhedsverdens svar på den hellige gral: En god concealer.

Men nu er det måske slut med at lede, fordi denne concealer er både billig og så populær, at brandet bag netop har afsløret, at den bliver langet over disken hele otte gange i minuttet.

Psst ... Derfor kan akne faktisk være en fordel for din hud

Lasting perfection concealer fra Collection

Udover at have en meget rimelig pris på cirka 37 kroner, har den også den fordel, at den både kan dække mørke rande og røde urenheder. Nogle concealere, heriblandt YSLs Touche éclait, er nemlig særligt gode til at dække mørke rande, men dur ikke til urenheder. Deres formler er lavet til at tiltrække sig lyset, og vil derfor fremhæve urenheden frem for at skjule den.

Det er heldigvis ikke tilfældet med denne populære conccealer, som kan bruges til det hele, og har du lyst til at prøve den, kan den bestilles over Boots.com.

MERE FRA COSTUME