Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

mascara- © Anna Stokland

Sommerens absolut bedste mascara

Diskret hverdagsdagsmascara, vandfast eller lange bambivipper? Vi har samlet de seks bedste mascaraer, uanset om vipperne skal adskilles, forlænges eller have ekstra volumen.

En god mascara er som et par gode jeans – uundværlig. Er du på udkig efter en ny favorit, har vi samlet de bedste nyheder, som er perfekte til sommeren, så du kan indramme øjnene på smukkeste – og længste – vis.

ysl-volume-effet-faux-cils-waterproof-mascara-75-ml-1-black-1577710593
1 / 6

Sort som kul

Skal mascaraen være sortere end sort, så grib YSL’s mascara, hvis hyperpigmenterede formel giver ekstra intensitet, og som netop er lanceret i en vandfast version.

YSL Mascara volume effet faux cils waterproof265 kr.

mascara-lancome
2 / 6

Vægtløse vipper

I april spåede vi, at dette ville blive en af årets mest efterspurgte lanceringer, og derfor fortjener Lancômes Lash Idôle-mascara naturligvis også en plads på denne liste. Mascaraen giver lange, men pænt adskilte vipper, som hverken drysser eller klumper. Den bliver på vipperne hele dagen – selv efter en lang cykeltur i regnen.

LANCÔME
Lash idôle mascara
230 kr.

maybelline-lash-sensational-sky-high-mascara-01-very-black-7-2ml
3 / 6

Mascaraen, der konstant er udsolgt

Tidligere på året udgav Maybelline deres nye mascara, som takket være et overvældende antal anmeldelser på TikTok siden er blevet revet væk i både Danmark og i udlandet. Og anmeldelserne holder stik, da denne mascara virkelig er god, hvis du ønsker dig meget, meget lange vipper.

MAYBELLINE
Lash sensational sky high mascara
90 kr.

Diorshow-Iconic-Overcurl-Waterproof-091-Noir
4 / 6

Buede

En buet form på vipperne åbner øjet, derfor efterlader Diors mascara med buet børste de øverste vipper med ekstra schwung. Den buede mascara fås nu også i en vandfast version. Perfekt til badeturerne og varme, sveddryppende sommerdage.

DIOR
Diorshow iconic overcurl waterproof
285 kr

pat-mcgrath-labs-dark-star-mascara-review-288295-1595374707282-main.1200x1200uc
5 / 6

Stjernestøv

Den verdenskendte og anerkendte makeupartist Pat McGrath begyndte for et par år siden at skabe sin egen makeup, som bekendt endelig er kommet til landet. Dermed er hendes mascara også landet i Sephora herhjemme. Den giver masser af volumen uden at tynge og er samtidigt rig på pigment og fibre, der giver vipperne ekstra længde.

PAT MCGRATH LABS
Dark star mascara
299 kr.

2580644
6 / 6

Go big

Skal vipperne være virkelig lange og fyldige, er macs nye mascara svaret. Mac selv beskriver den som faklske øjenvipper på tube, takket være dens dybe sorte farve og indhold af fibre på fem millimeter, der komslutter hvert eneste vippehår og giver et meget intenst udtryk.

MAC
Magic extension 5mm fibre mascara
210 kr.