Charme, selvtillid og lækkert hår. Hårstylist Marta Spizewska guider dig til, hvordan du får hår som hos Gestuz.
© Tom Lindboe

Bliv fransk rock chick-lækker som hos Gestuz

Marta Spizewska, Wellas chefstylist, guider dig til, hvordan du sætter dit hår som hos Gestuz

Modellerne til Gestuz skulle se naturligt lækre ud med hår som en fransk rock chick. Modellerne skulle ikke være ens, så hårstylisterne fik til opgave at fremhæve det smukke ved hver enkelt model og ikke tvinge hået til noget, der var unaturligt. Det eneste krav var, at modellerne alle skulle have midterskilning.

LÆS OGSÅ: Få hårlooket fra Spon Diogos show - klik her.

Måden, vi løste det på, var at starte med at gøre modellernes hår vådt, og derefter føntørrede vi det med enten en stor, flad børste, en rundtbørste eller med diffuser alt efter, hvad vi synes, der passede til den enkelte model og hendes hår. På den måde fik vi fremhævet de forskellige strukturer i modellernes hår.

Trend: Naturligt hår
Naturligt hår er en stor trend lige nu. Væk med glansspray, silikoneserum og lignende, håret skal være sundt og velplejet med sin egen naturlige glans. Derfor er det vigtigt, at du passer godt på dit hår. En god plejerutine med shampoo, conditioner og hårkur en gang om ugen er det optimale for dit hår. Du kan eventuelt supplere med en fugtspray som Wella Professionals Moisturizing leave-in balm (150 kr. for 150 ml, red.) her i det kolde vintervejr.