Makeup og læbestift – brun læbestift og neglelak.
© & Other Stories

Den klædelige 90'er-farve, der vil dominere din neglelak og læbestift i år

Farven afviger fra de nuancer, vi normalt ser i makeuppens verden, men giv den en chance – du vil nok blive positivt overrasket

Som modemagasin er det vores fornemmeste opgave at udpege nye trends. Til tider kan det være vanskeligt at forudse præcis, hvor stor en tendens bliver, men med denne makeupfarve er vi ikke i tvivl.

Farven er allerede et kæmpe hit i modeverdenen, og dens popularitet vil kun vokse sig større i løbet af 2020, hvor den både vil dominere tøj, sko, negle, læber og øjenskygge.

Fra lysebrun til mørk mokka

Du kan lige så godt vænne dig til den: 90'ernes forkærlighed for brun makeup er tilbage.

Vi skrev allerede om tendensen sidste år, og hvad der startede som en lille trend, er nu vokset sig større med en blåstempling på tværs af hele mode- og skønhedsbranchen i både Danmark og det store udland.

Kaster du et blik på makeuplooket ved de internationale SS20-modeuger, var der brun læbestift hos alle fra Tommy Hilfiger til Hugo Boss.

Tendensen er også blevet ekkoet herhjemme, hvor Saks Potts for nyligt delte dugfriske kampagnebilleder, der både genoplivede 00’ernes glattede hår og 90’ernes mokkabrune læber.

De brune læber kommer en række nuancer, der spænder fra mørkebrun til glansfuld varm kanel og en mere diskret rødbrun nuance a la Guccis nye matte læbestift i farven The painted veil.

Brun har ligeledes indtaget sæsonens neglelakker. Her bør du gå efter mørkebrune tipper eller lys latte, som det blandt andet sås ved Phillip Lims SS20-show.

Brun neglelak og manicure.

Gå efter de mørkebrune eller lattefarvede negle dette forår for et cool neglelook anno 2020.

Neglelak: Nail polish i dusty sable d’or, & Other Stories 75 kr.

Modig brun

Er du vild med det brune look, kan du også tage trenden endnu et skridt videre ved at bære både brune læber, kinder og øjne.

Kombinationen gik igen under de internationale modeuger, som set nedenfor på Bella Hadid, da hun spankulerede ned ad catwalken for Hugo Boss.

Gør du looket efter derhjemme, så sørg for at bruge samme brune farve på øjne, læber og kinder, da det giver det mest elegante resultat.

Til dette vil en brun læbestift være oplagt, da den også kan smøres på kinder og øjne.