Øjenbryn
© Anna Stokland

Budgetvenligt dansk brand står bag din nye øjenbrynsbesættelse

Leder du stadig efter det ene produkt, der kan definere og tæmme de viltre bryn, er denne prisvenlige nyhed svaret.

Øjenbrynene har længe været genstand for forskellige trends, men fælles for de seneste mange års bryntendenser er, at brynene skal være fyldige. De er dog gået fra ekstremt fyldige til et mere naturligt look, som lige nu er det mest udbredte look.

Det vil sige, at de er naturlige, men stadig velplejede og opadredte, og en af de nemmeste måder at opnå det resultat er ved hjælp af en brow gel. Dem er der efterhånden lanceret mange af, men nu har dette danske budgetvenlige brand lige lanceret deres bud på en gel, der er så god, at vi spår, det bliver en ny favorit fremover.

Selve produktet ser ikke ud af meget, men Brow lift lamination gel, som danske Gosh netop har lanceret, kan noget særligt. Den er til dig, som vil have, at brynene forbliver stylede og opadredte hele dagen – uden at fnulre eller føles ubehageligt stive.

Med en applikationsspole fordeler du produktet, som først giver lidt hvidlige bryn. Lade dig ikke skræmme, den hvide farve forsvinder hurtigt og bliver i stedet gennemsigtig. I låget finder du desuden en brynkam og børste til at rede brynene yderligere opad, hvis du ønsker at skabe det populære laminerede bryn-look.

Vi har nu testet bryngelen i et par uger, og resultatet er lige godt hver dag.

Sådan gør du

  • Sørg for at brynene er rene uden rester fra for eksempel creme eller foundation

  • Fordel nu gelen i brynene

  • Red dem derefter op med den medfølgende kam i låget for et ekstra markant look
  • Lad produktet tørre ind i et par sekunder, og så har du naturligt fyldige bryn, som bliver hvor de skal hele dagen.