carrie bradshaw makeup i sex and the city
© Wenn.com

Carrie Bradshaws bedste makeuptrick er tilbage

Alle Sex and the City-fans vil huske det ikoniske look. Er du klar til at kaste dig ud i det på ny?

Selvom det er 20 år siden, at Sex and The City første gang rullede over skærmen, byder de fire karakterer, og i særdeleshed hovedrollen Carrie Bradshaw, stadig på masser af inspiration. Hvem husker ikke Carries styling af Gucci-bæltetasken eller de små tubetoppe, som i øvrigt også er på vej ind i modebilledet igen? Senest har Carries signatur-makeup fået et comeback, og du kan nemt kopiere looket til decembers mange fester.

Carrie Bradshaw blev som bekendt spillet af skuespillerinden Sarah Jessica Parker, og i rollen som den modebevidste newyorker bar hun ofte et særligt makeuplook bestående af en let sølvfarvet øjenskygge lagt over hele øjenlåget, en anelse mascara og skinnende glos på læberne.

Sådan gør du

Den lyse sølvfarve giver øjne, der syner større og friskere og er samtidig let at lægge. Du skal blot smøre øjenskyggen over øjenlåget med din pegefinger. Dyp dernæst lillefingeren i skyggen igen, og læg lidt farve langs den nedre vippekant. Påfør derefter mascara, og tilføj glansfulde læber for et simpelt, men effektfuld look.

På Instagram finder du også flere eksempler på Carries signatur-makeup, som senest er blevet båret af skuespilleren Bussy Philipps.

3 produkter, du skal bruge for at skabe looket