Mascara - lange vipper med Fairydrops scandal queen mascara
© Anna Stokland / Moschino SS17

Den magiske mascara, der bliver solgt hvert eneste minut

Den bliver blandt beskrevet som en push-up bh for dine vipper, og er allerede blevet købt af mere end 150 millioner mennesker verden over

Lange, smukke vipper står øverst på manges ønskeliste, hvorfor flere kvinder altid er på jagt efter netop de bedste mascaraer, der kan give det eftertragtede Bambi-look. Og bliver en mascara solgt i hobetal, plejer det at være tegn på, at den kan noget særligt. Netop derfor er der grund til at holde øje med denne mascara, som er så populær, at der på verdensplan sælges en i minuttet.

Psst ... Sådan få den perfekte hverdagsmascara

Der er tale om det asiatiske mærke Fairydrops, hvis mascara har solgt mere en 150 millioner eksemplarer i hele verden, siden den første gang kom på markedet. Dens popularitet skyldes blandt andet den løftende effekt, den skulle have på vipperne. Derfor bliver den af flere beskrevet som en push-up bh for dine vipper.

Fairydrops scandal queen mascara

Scandal Queen waterproof Mascara, Fairydrops ca. 189 kr.

Mascaraen er udviklet af en asiatisk tv-stjerne, Aya Yasuda, der efte sigende havde så svært ved at finde den perfekte mascara, at hun endte med at skabe sin egen. Den populære mascara indeholder både pleje fra jojoba, kollagen og hyaluronsyre, og selve børsten har et utraditionelt design, hvilket måske er en af grundene til dens gode effekt.

Vil du selv prøve mascaraen, kan den købes på Asos eller Amazon til omkring 189 kroner.