rød læbestift fra mac, som er en makeup i farven feels so grand
© Instagram / @ brandonmaxwell

Denne røde læbestift klæder alle

Der findes mange nuancer af rød, som ikke matcher din hudtone. Men denne læbefarve er både nem at lægge, holdbar og matcher alle hud- og hårfarver

Der findes næsten ikke noget flottere end en rød læbestift, der kan løfte selv det simpleste outfit. Desværre styrer mange uden om rød læbestift, fordi de ikke kan finde en variant i den helt rigtige nuance. Ofte skal man en del farver igennem, før man finder nuancen, der komplimenterer ens hud og giver ansigtet fornyet liv.

Nu har Mac heldigvis gjort det meget nemmere for alle læbestift-entusiaster og nybegyndere, fordi de har skabt en nuance, som klæder alle – uanset hudtone og hårfarve.

Der er tale om den flydende læbefarve Retro matte liquid lipcolour i farven Feels so grand fra Mac, som blev lagt på alle modellerne under Brandon Maxwells AW18-show.

Retro matte liquid lipcolour er både nem at påføre, har en mat og holdbar formel, og så er dens røde farve sammensat på en måde, som gør den universelt klædelig.

Den dybe røde farve har en blålig undertone, hvilket får tænderne til at syne hvidere. Samtidig får læbestiften ikke den blege hud til at fremstå mere rødlig, men den er kraftig nok til at klæde en mørk hudtone, hvorfor den er lige så pæn på Jourdan Dunn som på Gigi Hadid.

Den klædelige farve er så populær, at den lige nu er udsolgt på Macs danske webshop, men forhåbentlig kommer den snart tilbage, så vi alle kan gå foråret i møde med smukke, røde læber.