Concealer: Derfor har du brugt din concealer helt forkert til at dække mørke rande
© Anna Stokland / Stella McCartney SS17

Derfor har du lagt din concealer helt forkert

De fleste af os bruger ikke vores concealer korrekt, når vi dækker mørke rande. Følger du dette råd, vil du få et langt bedre resultat

Hvis du endnu ikke ejer en concealer, kan vi kun råde dig til at skynde dig ud og investere i en. En concealer er nemlig den nemmeste og bedste måde at skjule de mørke rande, som kan give et træt udseende.

Har du allerede en concealer, lægger du den formentligt under øjet, langs hele øjet, men denne teknik giver ikke nødvendigvis det bedste resultat.

Psst ... Denne concealer bliver købt 8 gange i minuttet og er både effektiv og ekstrem billig

Det har du gjort forkert

Mange begår nemlig den fejl, at de lægger concealeren helt op til den nederste vipppekant, hvilket får øjet til at synes mindre. Prøv selv at lave en test på det ene øje, og se, hvordan det faktisk vil se mindre ud, når du har lagt concealeren helt oppe ved vippekanten.

Dernæst har de fleste for vane at lægge concealeren langs øjet, lidt ligesom en tyk banan, men den vane skal du droppe og i stedet lægge concealeren som en trekant.

Dette billede viser, hvordan du IKKE skal lægge din concealer.

© Anna Stokland / Isabel Marant SS17

Sådan bør du gøre

Lægger du concealeren som en trekant, vil det ikke bare skjule dine mørke rande, det vil også opfriske ansigtet. Det vil nemlig lysne hele området under øjet, og vil derfor giver et langt bedre og mere opløftende resultat.

Hvis du vil sikre dig det helt perfekte resultat, så husk også at lægge en lysnende concealer helt inde i øjenkrogen ved næseryggen, hvor mange har tendens til at få et blåligt skær.

Nedenfor kan du se, hvordan du skal lægge din concealer som en trekant, og hvor du skal lægge lidt ekstra concealer i øjenkrogen for at få det perfekte resultat.

Lær at lægge concealeren som en trekant under øjet, og giv også gerne din inderste øjenkrog lidt concealer. Det vil give et langt bedre resultat.

© Anna Stokland / Isabel Marant SS17

Med denne metode vil det blive langt lettere at skjule mandagens træthed, og husk, at du selv vælger, om du vil blende concealeren med din finger, en pensel eller den populære beautyblender.

ALT DET DU IKKE VIL GÅ GLIP AF