Få styr på din blush med makeupteknikken draping
© Anna Stokland / Adam Selman SS17 / Wenn.com

Derfor skal du kende draping

Draping er makeuptendensen, der øjeblikkeligt giver ansigtet et friskt look. Stjernerne er allerede fans, og du kan gøre dem kunsten efter her

Skal du kun investere i et nyt makeupprodukt denne sommer, så lad det være en smuk blushpalette. Sæsonens mest hypede makeuplook er nemlig inspireret af de tidlige 80’erog byder på blussende kinder med blush i stærke pink nuancer.

Inden du får flashbacks til 80’ernes røde fartstriber på kinderne, så bare rolig. Draping lægges på en måde, der giver en smuk og frisk glød, som vil klæde alle.

Psst ... Sådan skal din makeup se ud i 2017

Draping er i virkeligheden blot et nyt ord for blush, ligesom strobing var et andet ord for brugen af highlighter. Det, der adskiller draping fra den normale måde at lægge blush, er, at du skal lægge lidt mere produkt, og gerne arbejde farven ind i både kindben og på øjenlågene, hvilket giver den smukkeste effekt på alle hudtoner.

© Anna Stokland / Adam Selman SS17

Vil du selv prøve kræfter med draping, handler det om at lægge farven på æblet af kinden, og sæde til med ekstra farve på kindben og øjenlåg. Efter du har lagt din blush, kan du desuden blande en lys farve med shimmer i på øjenlåg og ved kindben, for at opnå ekstra glød.

Husk at tone blushfarven mest muligt ud, enten med fingrene, hvis du bruger en cremeblush, eller med en blød pensel, hvis du lægger farven med en fast pudderblush.

MERE FRA COSTUME