Derfor skal du sove med makeup på

Du ryster muligvis allerede på hovedet, men der er faktisk en god grund til at lade makeuppen sidde, når du kryber til køjs

Kate moss med smokey eyes © Wenn.com
1 / 4

Tænker du på din huds velbefindende – og dit pudebetræk – vil vi råde til, at du renser makeuppen af hver eneste aften inden sengetid.

Men hvis du drømmer om forførende smokey eyes a la Kate Moss, bør du lade makeuppen sidde, når du kryber til køjs.

Psst ... Du har allerede den perfekte eyeliner i tasken

Derfor skal du sove med makeup på © Wenn.com
2 / 4

Derfor skal du sove med makeup på

At sove med makeup er et trick, som ofte blev benyttet i 90'erne. Eksempelvis skulle topmodel Linda Evangelista sove med makeup aftenen inden en fotoskydning med henblik på at opnå det helt rigtige eyeliner-look.

Ligeledes er stjernernes foretrukne makeupartist, Charlotte Tilbury, kendt for at sove med makeup på. Tilbury forklarer til The Cut, hvordan hun hver aften renser makeuppen af, plejer huden og dernæst lægger ny eyeliner og mascara. Således vågner makeupartisten op med det perfekte eyeliner-look hver morgen.

Det er et tip, hun har givet videre til sine celebre klienter, heriblandt Kim Kardashian, Sienna Miller og Kate Moss.

Sådan snyder du dig til looket © Wenn.com
3 / 4

Sådan snyder du dig til looket

Vil du opnå det forførrende eyeliner-look, uden at sove med makeup på, findes der heldigvis metoder og produkter, der giver samme resultat.

Tip 1:

Læg et generøst lag eyeliner om øjnene, og tvær den derefter ud med en vatpind med fugtighedscreme på. Det giver samme udtværede look, som havde du sovet med eyeliner.

Tip 2:

Har du bedre tid, kan du forberede looket ved at lægge en brun eller sort kohl på øjets nedre, våde kant tidligt på dagen, inden du skal ud. Efter et par timer vil eyelineren synke ned i din vippekant, og sætte sig som havde du sovet med makeup.

eyeliner fra Charlotte Tilbury
4 / 4

Eyelineren Rock 'n'n kohl fra Charlotte Tilbury lavet til at give det perfekte, udtværede look. Den kan både bruges rundt om øjnene og på den våde kant.

Rock ’n’ kohl i veruschka mink, Charlotte Tilbury hos Net-a-porter.com