øjenbryn
© Anna Stokland

Dette produkt bliver din nye brynfavorit

Har du ledt efter et produkt, som faktisk kan holde brynene på plads hele dagen, uden at de føles stive eller ser lakerede ud, er dette løsningen.

Kvinders bryn har gennem tiden været arnested for alverdens former og udtryk alt efter det pågældende årtis fremherskende bryn-ideal. Fra de ultratynde til de naturlige og de ekstremt markante.

I 2021 dikterer brynmoden dine egne bryn. Det vil sige, at formen skal lægge sig så tæt op ad din egen naturlige form, og du behøver ikke længere at farve eller fylde huller ud med brynpen eller pudderfarve, som man gjorde for bare et par år siden.

Er du glad for de markante bryn, kan du naturligvis fortsætte med at farve brynene op, men vil du style brynene efter den mest dominerende trend i år, handler det om naturlige opredte bryn, der også kendes under navn Soap brows. Og denne tendens har nu inspireret til et nyt brynprodukt, som formentligt bliver fremtidens foretrukne.

Soap brows ...

... er bryn, som er redt opad, og som gerne må syne en anelse glansfulde. Som navnet på trenden måske afslører, spillede sæbe en central rolle i soap brows, da de først kom frem i 2020 – man opnåede nemlig det opredte brynlook med en blanding af vand og sæbe, som dernæst blev redt ind i brynene. Problemet ved denne teknik var dog, at når vandet fordampede efter en halv til en hel time, begyndte sæben at fnulre, og blandingen kunne derfor heller ikke holde brynene på plads.

Denne trend – og dens udfordringer – inspirerede brandet Anastasia Beverly Hills til at udvikle det nye smarte brynprodukt Brow freeze, som giver same glossede look på brynene, men som holder brynene på plads i timevis. Brow freeze kan derfor bedst beskrives som en innovativ blanding af voks, gele og hårlak, da den giver gloss, hold og holdbarhed – lidt a la hårlak i brynene, men uden at brynene bliver matte eller føles stive. Se effekten af Brow freeze nedenfor, når Costumes skønhedsredaktør prøver det smarte brynprodukt på.

Sådan bruges den

Brug kun en anelse produkt, som hurtigst muligt skal redes ind i brynene med en brynbørste eller en aflagt mascarabørste, hvor den efterfølgende fryser brynene fast hele dagen. Den eneste ulempe ved Brow freezes gode hold er, at det kan være svært at style brynene om, hvis du fortryder din brynstylling.

Ombestemmer du dig, skal du derfor fjerne produktet igen, for eksempel med makeupfjerner, før du kan påføre det på ny og igen rede brynene i den ønskede form.

Dens konsistens er desuden ulig tidligere brynprodukter, og vi tror på, at vi i fremtiden vil se flere blandinger som denne, der bedst kan beskrives som en hybrid af gelé, lak og voks.