Diors skønhedsorakel

Costume har været i Paris for at møde Christian Dior Beautys kreative og visuelle direktør til en snak om de nye Diorshow-produkter

Makeupikonet Peter Philips er blandt andet tidligere kreativ direktør for Chanel Makeup og har arbejdet med de største fotografer og magasiner verden over. Skal han give sit bud på, hvad der er in lige nu, er svaret pretty makeup, som han kalder det.

“Hele makeuplooket med øjne, læber, hud og blush er in. Før i tiden skulle du kun fokusere på ét område som for eksempel statement-læberne, men nu er det det hele. Jeg kalder det pretty makeup,” siger Peter Philips.

Han elsker, når kvinder bruger hans produkter, men laver dem ikke for at tilfredstille sit eget ego. Peter Philips har stor respekt for skønhed, og kvinder skal være smukke og ikke se mærkelige ud.

De nye Diorshow-produkter er i følge ham 'fool proof': “Jeg har jo nemt ved at lægge makeup, for det er mit job, men det er ikke logisk for alle.”

TIL VIPPERNE
Dior Show-mascaraen er ikke ny. Den kom til verden i 2002 og har været en bestseller lige siden. Nu har den fået en ny og bedre emballage, som holder luften ude, så den ikke tørrer ud og dermed holder længere. Formlen er også blevet opdateret og takket være den voluminøse børste og mikrofiber giver den dig de længste, mest fyldige vipper. Brug en lash brush til at separere vipperne til sidst.

Brow brush n25, Dior 160 kr.
Diorshow mascara, Dior 265 kr.

EYELINERHYBRIDEN
Diorshow-linjen har netop tilføjet Pro Lineren. Den har intensiteten fra en liquid liner, men nemheden fra en khol. Da det er en gel, glider den nemt på og skal ikke spidses.

Diorshow pro liner, Dior 210 kr.

KULTPALETTEN En anden klassiker hos Dior, der også har fået et ansigtsløft, er paletten, der består af en base, to øjenskygger, en highlighter og en eyeliner. En smuk, ny indpakning, opgraderede teksturer og større børster.

5 color designer palette i nude pink, Dior 455 kr.

BRYNENE
En anden nyhed og tilføjelse til kollektionen er en stylinggel til brynene. Farverne er meget naturlige og fås i transparent, ask og brun, så der er noget for alle. Du børster den bare på i opadgående bevægelser.

Diorshow brow styler gel, Dior 225 kr.
Lip maximizer, Dior 280 kr.

SKØNHEDSIKONET “Jeg er forholdsvis ny på Instagram, men holder meget af billederne på @SophiaLorenDaily. Hun er ikke den typiske skønhed, for hun har små øjne, en stor næse og kraftige kindben, men hendes makeup er perfekt.”