Dramatiske øjne hos Alexander Wang

Bliv inspireret af det rå look, som Alexander Wang viste i weekenden til NYFW og bliv guidet til, hvordan du selv kan gøre kunsten fra catwalken efter

Alexander Wang og NYFW © Nars Cosmetics
1 / 3

Alexander Wang og NYFW

New York Fashion Week er i fuld gang, og det er ikke bare nye tøjkollektioner for sæsonen AW15, vi får at se på catwalken, det er også de næste store skønhedstendenser, der rammer podiet i disse dage.

Alexander Wang, der sidste år imponerede med sin H&M-kollektion og som i år også er sprunget ud som møbeldesigner, havde valgt et næsten all black look i sin kollektion, og for at matche dette fik modellerne en rocket makeup og frisure.

Bag makeuppen var lead makeupartist for Nars Cosmetics, Diane Kendal, og her kan du se, hvilke fokusområder hun havde i makeuppen, og hvilke produkter du skal bruge, for selv at skabe looket derhjemme.

Fokus på bryn og øjne © Nars Cosmetics
2 / 3

Fokus på bryn og øjne

HUD
Før du går igang med at kreere de mørke øjne og kraftige bryn, som modellerne på catwalken til Alexander Wangs show, skal du sikre dig, at din hud ser ensartet men naturlig ud - få masser af gode tips til perfekt hud i vores guide her.

BRYN
Start med at fylde dine bryn ud med en øjenbrynspen - denne fra Mac er flydende og er let at styre, så du får smukke bryn med bare få strøg.

Penultimate brow marker, Mac hos Magasin.dk 160 kr.

Brug en klar øjenbrynsgel til let at børste dine bryn opad for at få dem til at syne bredere, og fiksér dem samtidig, så looket holder hele dagen eller aftenen.

Brow this way gel, Rimmel hos Matas.dk 60 kr.

ØJNE
Start med at indramme øjet med en sort kohl, og tvær farven lidt ud med en finger.

Infallible eyeliner, L'Oréal hos Matas.dk 56 kr. (for: 75 kr.)

De mørke, smudged øjne laves ved først at lave smokey eyes - se hvordan du gør i denne videoguide på Costume.dk. Påfør til sidst lidt mørk øjenskygge eller liner med en pensel ved vippekanten hele vejen rundt om øjnene.

Bellissima duo eyeshadow, Nars 270 kr.

Transvaal eye paint, Nars 195 kr.

THE FINAL TOUCH Afslut dit look med at give lidt farve og shine til dine kinder. Påfør multiproduktet Matte multiple enten direkte med sticken eller med dine (let fugtige) fingre.

Vientane matte multiple, Nars 320 kr.

(Nars forhandles hos Sephora i Illum og Field's).

The look © Nars Cosmetics
3 / 3

The look

Det færdige look er rocket men fint. Tilsæt skødesløst hår, hvis du ikke tør springe ud i de tunge totter som hos Alexander Wang, for et smukt råt look.

Flere look fra catwalken? Se flere af Costumes makeupguides her.

Mere om Makeup? Få Costumes nyhedsbrev