Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

mascara volume million lashes © Anna Stokland

Eksperternes favoritmascara er lige blevet endnu bedre

Den prisvenlige mascara, som gang på gang fremhæves af både udenlandske og danske makeupartister, har netop fået en endnu smartere lillesøster.

En god mascara er for mange en uundværlig del af makeuppungens indhold, og én særlig mascara har ikke bare fået én, men en lang række anbefalinger fra flere af Danmarks skønhedseksperter og -fans. Nu har den populære mascara fået en smart lillesøster, som giver samme gode effekt på vipperne, samtidigt med at de får pleje.

Eksperternes favorit

En af de mascaraer, der oftest fremhæves positivt af danske og udenlandske makeupartister, er L’Oréals Volume million lashes. Selvom mascaraen efterhånden har været på markedet i mange år, er den stadig en favorit hos blandt andre makeupartist Sine Ginsborg, influencer Marie Jedig, makeupartist Anne Staunsager og hårstylist Lou Ditlevsen.

volume-million-

L’ORÉAL
Volume million lasses mascara I extra black, 140 kr.

Oftest fremhæves Volume million lashes som den bedste mascara, fordi den ikke drysser, men adskiller vipperne og giver god længde. Den fås efterhånden i et væld af udgaver, og nu også med plejende balm fra indhold af blødgørende olier. Mascaraen giver, som sine forgængere, god volumen og vipper, der ikke klistrer sammen, men adskilles takket være dens smarte gummibørste.

Med den nye Volume million lashes balm noir får du derfor pæne vipper, som samtidigt får pleje, så de på sigt tager mindre skade, hver gang du giver dem et eller flere lag med den populære mascara.

loreal-paris-volume-million-lashes-balm-noir-mascara-89-ml-black-1629884057

L’ORÉAL
Volume million lashes balm noir mascara
150 kr.