© Zara

Er denne hypede makeuptrend 2021's største?

Makeuptricket er gået viralt, efter folk har delt anbefalinger og videoer, der viser den opfriskende effekt.

Det bliver hverken første eller sidste gang, vi kommer til at skrive om trends på Instagram og TikTok. Begge medier er et mekka af inspiration, særligt på skønhedsfronten. Der bliver konstant uploadet billeder og videoer af makeuptutorials, ligesom at nye makeuptrends vokser frem med eksplosiv fart på disse sociale medier. Det gør sig også gældende for en ny makeuptendens, som snart er så populær, at den kan sammenlignes med den hype, der var om contouring i sin tid.

Magisk blush

Måske husker du udtrykket draping, som vandt frem for et par år tilbage? Draping handler kort fortalt om at markere kindben og tindinger med blush, hvilket giver et friskere udseende og illusionen af skarpere kindben. I 2021 har draping fået ny popularitet, da brugere på Instagram og TikTok er begyndt at dele videoer og billeder af, hvor flot et resultat denne påføringsmetode giver.

Mange kalder det et instant ansigtsløft, da det løfter ansigtet, men på en mere diskret måde end contouring gjorde det. Se for eksempel, hvordan skønhedsbloggeren Danielle Marcan lægger blush på kindbenene i stedet for på æblet af kinden i videoen nedenfor.

Vil du selv prøve, skal du enten med en fast eller cremet blush lægge farve højt oppe på kindbenene og også gerne ved tindinger. Start forsigtigt ud med meget lidt produkt, og byg derefter gradvist farven op.