© Glossier

Èt produkt bliver sommerens største læbenyhed

Spørger du brands som Glossier, Tromborg og Rudolph Care er der ingen tvivl om, at dette er den bedste nyhed til dine læber.

Ingen sommer uden lækre og sommerklar læber. Og i år er der ekstra godt nyt til læberne, da både danske Tromborg, Rudolph Care og amerikanske Glossier har lanceret et helt særligt produkt. Glossier kalder selv deres lancering for læbestiftens svar på joggingtøj, og du kan blive klogere på den behagelige og pæne nyhed her.

Smart hybrid

I skønhedsbranchen har man længe været glad for smarte hybridprodukter, der ofte er en blanding af pleje og kosmetik. Og produktet, der ser ud til at blive en af sommerens mest populære, er netop en smart hybrid, der blander læbestift, balm og lipgloss.

Amerikanske Glossier står for eksempel bag nyheden Ultralip, som ser ud ud til at blive en af deres største lanceringer i år. Ultralip er en blanding af læbefarve, gloss og fugtgivende balm, som skulle være så behagelig, at Glossier som før nævnt selv kalder den for læbestiftens svar på joggingtøj.

Hos Rudolph Care har man lanceret Lips – en kollektion af tre læbefarver, der er en kombination af farve, gloss og balm.

“Mange læbestifter og glosser har en dejlig effekt, når de kommer på, men efter lidt tid på udtørrer de læberne. De nye Lips-glosser er ikke som sådan makeup, men nærmere et intenst plejeprodukt med en tone i,” siger Andrea Rudolph om Lips.

Tromborg har netop også opgraderet deres velkendte lip balm til en version med smuk kirsebærfarve og en anelse glimmer. Det giver illusionen af fyldigere læber, samtidigt med at dine læber holdes velfugtede.

Se de tre smarte nyheder nedenfor.