Makeup-artist Anne Staunsager og L'Oréal stod bag makeup-looket til talentkonkurrencen Triumph Inspiration Award. Den danske vinder af konkurrencen blev Trine Engebretsen. © Triumph

Få makeup-looket fra Triumph Inspiration Award

Makeupartist Anne Staunsager guider dig til, hvordan du lægger en enkel, smuk og naturlig makeup

Makeup-artist Anne Staunsager stod bag makeuplooket, da der var Triumph Inspiration Award for nyligt (læs om award-showet her). Se Anne Staunsagers guide til makeup-looket her:

Jeg skabte looket til Triumph Inspiration Award ud fra, at modellerne skulle bære mange forskellige og kreative designs lavet af konkurrenter fra forskellige lande. Jeg valgte at fokusere på et smukt og rent look, som ikke tog fokus fra tøjet. Fordi det var et lingeri-show syntes jeg, at det var vigtigt at holde looket enkelt og smukt. Jeg lagde vægt på at skabe en smuk, shiny hud med base af masser af fugt, for at få huden til at leve. Derefter lagde jeg ekstra meget solpudder under kindbenene for at give looket lidt kant og forme ansigtet. Læberne duppede jeg med en sart rosa gloss. Brynene blev tegnet op og forlænget, og øjnene gav jeg en base af pudderfarvet/sart koral skygge, og derefter duppede jeg lidt vaseline på selve øjenlåget for at give lidt ekstra shine og liv. Til sidst sluttede jeg af med masser af mascara. Neglene lakerede jeg i en sart naturlig rosa farve.

Disse produkter brugte Anne Stausnager blandt andet:

Infallible brush foundation til 150 kr. fra L'Oréal, Volume Million Lashes mascara til 140 kr. fra L'Oréal, Youth Code Day Cream til 150 kr. fra L'Oréal og Glam Shine Gloss (nr. 11) til 90 kr. fra L'Oréal.

Infallible brush foundation til 150 kr. fra L'Oréal, Volume million lashes mascara til 140 kr. fra L'Oréal, Youth code day cream til 150 kr. fra L'Oréal og Glam shine gloss (nr. 11) til 90 kr. fra L'Oréal.