Mina Ingerslev har blandt andet stået for makeuppen til Stine Goyas show.
© Tom Lindboe

Få modeugens makeup-looks

Max Factors chefmakeupartist, Mina Ingerslev, guider dig til, hvordan du får efterårets makeup-looks

Gestuz

GESTUZ

Inspirationen til looket er fra kollektionen, som har en fransk rock chick-feeling blandet med et sundt og vitalt look. Det er overført i makeuppen ved at give looket et smukt, rent og nude look. Huden har fået ekstra fugt, så den ser sund og naturlig ud. For at bringe lidt styrke ind er brynene markeret og forlænget.

Disse produkter brugte Mina Ingerslev til at skabe looket:

Ageless Elixir
Mastertouch concealer
Sun Frolic nr. 34
Eye brow pencil: Ebony nr. 01
Hvid kohl
Xperience volume mascara, brun
Lipfinity Lip tint, Nice n nude nr. 08
Nailfinity, Earth stone nr. 708
Alt fra Max Factor

Get the look:

Start med at lægge et jævnt lag af Ageless Elixir i hele ansigtet. Den tilfører huden fugt og beskyttende serum. Foundationen har en høj dækkeevne, så huden ser flot og perfekt ud uden at se sminket ud. Læg dernæst Mastertouch concealer under og over øjet og på de udsatte områder. Til at korrigere bruges Sun Frolic langs kindbenene, hårgrænsen og kæbekanten. Læg den også på som øjenskygge. Læg den både foroven og forneden i en blød form. Læg i brynene den mørkebrune brynblyant, så brynene bliver markerede. Læg den hvide kohl på den våde linje i øjet. Xperience volume mascara lægges for volumen og løft. På læberne lægges Lip tint for et naturligt look samt dens ekstreme holdbarhed. På neglene lægges et lag af Earth Stone-neglelak.

Tip:

Det giver en flot harmoni at bruge den nøjagtige samme farve på øjne og kinder. Det gør du ved at bruge det samme produkt både til øjne og kinder. Prøv at bruge Sun Frolic som øjenskygge. Den give en smuk blød farve, som nærmest bare er en skygge. Læg den også langs kindbenet for at markere. Resultatet bliver mere naturligt og harmonisk.

Nøgleord:

Fransk, vital, rock-chick.

Foto: Tom Lindboe

Sand

SAND

Inspirationen til looket er fra kollektionen, som har nogle historiske elementer sat sammen med nogle moderne. Det er overført i makeuppen ved at give brynene en slut 50'er-60'er-feeling. Looket skal have fornemmelsen af, at der er gjort noget, men er samtidig har det et skødesløst islæt. Det er ”done and not done.”

Disse produkter brugte Mina Ingerslev til at skabe looket:

Xperience weightless foundation: Raw Silk nr. 40
Mastertouch concealer: Ivory nr. 303
Sun frolic nr. 34.
Eye brow pencil, Ebony nr. 01
Kohl, brun nr. 030
Colour perfection eyeshadow Duo: Supernova Pearls nr. 420
Liquid Effect Pencil
Flawless perfection blush, Mulberry. nr. 225
2000 calorie mascara
Lipfinity Top Coate, clear.
Lipfinity, Spiritual nr. 180
Alt fra Max Factor

Get the look:

Start med at lægge Xperience Weightless foundation i et jævnt lag på hele huden. Den giver et smukt ensfarvet look, uden huden ser sminket ud. Læg dernæst Mastertouch concealer under og over øjet. Start med at markere brynene med den mørke brynblyant Ebony nr. 01. Formen på brynene skal trækkes ud, så de bliver længere. Læg derefter den lyse øjenskygge nr. 420 på øjenlåget og den mørkebrune farve i globelinien. Ton farverne ud, så det kun bliver en svag skygge. Hen langs vippekanten lægges den brune Liquid Effect Pencil. Læg den hvide kohl på den våde linje i øjet. Læg den brune 2000 Calorie på vipperne. Den giver vipperne et rigtig flot og klassisk look. Læg på kinderne den brune blush i en mellemhård linje. Læg Lipfinity Top Coate ovenpå øjenskyggen, så den får et blankt look. Til slut lægges på læberne den mørkebrune Lipfinity. Læg herefter den brune kohl, og afslut med Lipfinity Top Coate for glans og fugt.

Tip:

Der sker noget rigtig flot og spændende, når man sampler produkterne. Et eksempel kunne være, at du burger en kohl på læberne eller en lipglos på øjenlågene. Så får du en smuk farve med et twist til læberne eller en smuk effekt fra glossen på øjnene.

Nøgleord:

Old Hollywood, slut 50'er.

Foto: Tom Lindboe

Stine Goya

STINE GOYA

Disse produkter brugte Mina Ingerslev til looket:

Ageless Elixir
Mastertouch concealer
Sun Frolic nr. 34
Brynblyant. Hazel nr. 02
Smoky eye effect: Bronze Haze nr. 02
Brun Kohl
Hvid kohl
Masterpiece Max, brun.
Flawless perfection blush: Chestnut nr. 235
Earth spirits eye shadow: Inca bronze nr. 108
Xperience sheer gloss balm: Pink opal nr. 08
Nailfinity, Tropical Spirit nr. 730
Alt fra Max Factor

Get the look:

Start med at lægge et jævnt lag af Ageless Elixir i hele ansigtet. Den tilfører huden fugt. Foundationen har en høj dækkeevne, så huden ser flot og perfekt ud uden at se sminket ud. Læg dernæst Mastertouch concealer under og over øjet og på de udsatte områder. Læg Sun Frolic som kontur i ansigtet, langs kindbenet og kæbekanten. Læg i brynene den lysebrune brynblyant Hazel. Det skal blot være en naturlig markering. Omkring øjet lægges Smoky Eye step. 1. Derefter lægges step. 2 i globelinjen. Læg den også langs kanten nedenunder øjet. Ton herefter farverne sammen. Læg den hvide kohl på den våde linje i øjet og de brune mellem vipperne. For volumen lægges Masterpiece Max i brun. Læg den brændte orange blush langs kindbenet. På kinderne og næsen er lagt små fregner i guld. På læberne duppes lidt balm på for fugt og en diskret tone. På neglene lægges Tropical spirit.

Tip:

Prøv at bruge Masterpiece Max mascara i brun i stedet for altid at bruge en sort. Den brune farver har en anden effekt, som er mere blød og sofistikeret samtidig med, at den stadig markerer vipperne.

Nøgleord:

Naturel

Mina Ingerslev har blandt andet stået for makeuppen til Stine Goyas show.
© Tom Lindboe

Foto: Tom Lindboe

Veronica B. Vallenes

VERONICA B. VALLENES

Inspirationen til looket er fra kollektionen, som har nogle maskuline elementer, er en blanding af det elegante og det edgy. Det er overført i makeuppen med den bløde lilla-brune øjenskygge tone og den naturlige hud. For at bringe en edgy feeling ind i den ellers afstemte makeup er der tonet en rød læbestift ind i øjenskyggen. Det giver et smukt spændingsfelt mellem det elegante og en mere edgy feeling.

Disse produkter brugte Mina Ingerslev til at skabe looket:

Second Skin Foundation
Mastertouch concealer
Earth Spirits Eye Shadow, Burnt bark nr. 107.
Colour Elixir Ruby Tuesday, nr.715
Falsh Lash Effect, Fusion i sort
Flawless perfection blush: Mulberry. nr. 225
Lip liner, rose nr. 16.
Alt fra Max Factor

Get the look:

Start med at lægge Mastertouch concealer over og under øjet. Den fjerner de mørke eller røde områder på huden. Læg derefter Second Skin i et jævnt lag i hele ansigtet. Den giver huden et flot cremet og perfekt look. På øjnene lægges øjenskyggen i en aflang form ud mod tindingen. For at intensivere den metalliske effekt duppes den på midt på øjet og tones herefter ud. Dup med en pensel lidt af den røde læbestift ind i øjenskyggen og nedenunder øjet. Farven får en smukt rødlig tone. For ekstra volumen og længde lægges Fusion mascara. Læg kun læbesteg langs læbekanten og ton den ud, så det kun bliver en svag effekt.

Tip:

Er du ikke til læbestift eller noget på læberne, men alligevel ønsker lidt farve, så kan du lægge en lipliner langs læbekanten og så tone overgangen ud, så man ikke kan ser nogen kant, men en lille markering og blød farvetone.

Nøgleord:

Elegant, cool og edgy.

Foto: Tom Lindboe ### Day Birger et Mikkelsen

DAY BIRGER ET MIKKELSEN

Inspirationen til looket er fra kollektionen, som er en krydsning mellem en stilfuld sensuel kvinde med en snert af noget indiansk boheme. Det er overført i makeuppen ved at bruge sarte farver omkring øjet og på kinderne. For at bringe det sensuelle ind i makeuppen er der lagt lidt grå øjenskygge i øjenkrogen. Det giver øjet styrke. Brynene er markeret, så de både får et moderne udtryk og et indiansk inspireret udtryk.

Disse produkter brugte Mina Ingerslev til looket:

Ageless Elixir
Mastertouch Concealer
Sun Frolic
Hvid Kohl, nr. 010
Smokey eye effect, Hazel nr. 02
Brynblyant, Ebony nr. 02
Earth Spirit , Onyx nr.110
Masterpiece max, brun
Color Elixir læbestift, Cinnamon Spell
Alt fra Max Factor

Get the look:

Start med at lægge et jævnt lag af Ageless Elixir i hele ansigtet. Den tilfører huden fugt. Foundationen har en høj dækkeevne, så huden ser flot og perfekt ud uden at se sminket ud. Til at korrigere med bruges Sun Frolic langs kindbenene, hårgrænsen og kæbekanten. Læg dernæst Mastertouch concealer under og over øjet og på de udsatte områder. Læg i brynene den mørkebrune brynblyant, så brynene bliver markeret og forlænget. På den våde linje i øjet lægges den hvide kohl. På øjnene lægges en diskret blanding af Smoky Eye Effect step 1 og 2. Ton lidt af den sorte øjenskygge ind i øjenkrogen. Sammen med den brune farve bliver tonen nu mere intens. Det giver et flot udtryk at bringe en lidt hårdere effekt ind i et ellers smukt og afstemt look. Læg lidt af den lyse Smoky Effect på kindbenene som highlighter. For volumen lægges Masterpiece Max i brun. Dup kun læbestiften i kanten af læben. Det giver en smuk og diskret effekt.

Tip:

Når du burger en cremet øjenskygge giver det et mere let og sart look. Det er både nemt og hurtigt. Prøv at lægge Smoky Eye Effect i øjenkrogen. Læg først den lyse tone. Ton herefter med den mørke farve oven i. Du kan også bruge Smoky Eye Effect som highlighter. Her lægges den lyse tone på kindbenet, under brynet og på amorbuen. Det fremhæver og løfter.

Nøgleord:

Skødesløst, sensuelt og afslappet.

Foto: Tom Lindboe

Baum und Pferdgarten

BAUM UND PFERDGARTEN

Inspirationen til looket er fra kollektionen, som har elementer fra sen 1950'ernes subkultur mikset med en west coast feeling med sarte farver og palmer. Det er overført i makeuppen ved markere vipperne med masser af mascara og kunstige vipper, så looket får en Twiggy-feeling. For at give vipperne ekstra styrke er der lagt en mørk streg mellem vippehårene.

Disse produkter brugte Mina Ingerslev til at skabe looket:

Mastertouch Concealer
Crème puf
Liquid Effect Pencil, sort
Falsh Lash Effect mascara, sort.
Lash Extension Effect mascara, sort
Flawless perfection blush: Mulberry nr. 225
Colour Elixir, Star Dust, nr. 615
Alt fra Max Factor

Get the look:

Start med at lægge Mastertouch concealer under og over øjet og på andre udsatte steder i ansigtet. Læg herefter med en stor pudder-pensel Crème puf. Den giver huden et smukt mat og naturligt look. Herefter lægges den sorte Liquid Effect Pencil mellem vipperne for at give dybde og intensitet. Læg herefter Falsh Lash Effect af mange omgange både foroven og forneden. Fortsæt med en gang Lash extension og så igen Falsh Lash Effect og afslut så igen med Lash Extension. Effekten heraf bliver at det næsten ser ud som om du har kunstige vipper på. Hvis du ikke kan få nok volumen kan du supplere med enkelte kunstige vipper ind imellem dine egne. Læg langs kindbenet den brune blush i en hård linje. På læberne lægges en blanding af concealer og Star Dust.

Tip:

Vipper er ikke til at komme uden om. Specielt de ekstra lange og fyldige. Måden hvorpå du bygger vipperne op er ved at kombinere Falsh Lash Effect og Lash Extenstion Effect mascara. Falsh Lash bygger op og giver volumen og et intenst look. Lash Extension giver ekstra længde og deler vipperne i en flot vifte.

Nøgleord:

Et miks mellem sen 1950'er subkultur og amerikansk West Coast.

Foto: Tom Lindboe

Anne Sofie Madsen

ANNE SOFIE MADSEN

Inspirationen til looket er fra kollektionen, som har et koldt arktisk islæt blandet med victorianske silhuetter. Et maskulint udtryk, som er overført i makeuppen ved at give huden et koldt porcelænsskær. Den hvide øjenskygge og den brune tone omkring øjet giver et rent og smukt androgynt udtryk.

Disse produkter brugte Mina Ingerslev til looket:

Lasting performance foundation
Mastertouch concealer
Eye brow pencil, Ebony nr. 01
Earth spirits eye shadow,Terra firma nr.105
Earth Spirits Eye Shadow, Pale Pebble nr.101
Hvid kohl
Xperience, brun
Flawless perfection blush, Mulberry. nr. 225
Colour Elixir læbestift, Flushed Fuchsia nr. 730
Alt fra Max Factor

Get the look:

Start med at lægge Lasting Performance foundation i et jævnt lag på hele huden. Den giver et smukt ensfarvet look. Den har en ekstrem god holdbarhed, så huden ser smuk ud dagen igennem. Læg dernæst Mastertouch concealer under og over øjet. Start med at markere brynene med den mørke brynblyant Ebony nr. 01. Læg herefter den hvide kohl på hele øjenlåget. Derefter lægges den hvide øjenskygge ovenpå. Læg den brune øjenskygge i globelinjen og under øjet. Læg en mellemhård linje af blushen langs kindbenet. Dup en blanding af concealer og lidt læbestift på med fingrene.

Tip:

Uanset pudder eller foundation giver en concealer lige det mere, så alle mørke eller røde områder udlignes. Mastertouch concealer kan også bruges på læberne. Effekten bliver et flot nude look. Du kan også blande Mastertouch concealer og en læbestift sammen, så bliver farven mere sart.

Nøgleord:

Arktisk og androgyn

Foto: Tom Lindboe ### Kopenhagen Fur

KOPENHAGEN FUR

Inspirationen til looket er fra kollektionerne, som alle har deres helt eget unique look. Derfor er makeuppen en smuk balance mellem det klassiske og elegante krydret med moderne elementer. Disse produkter brugte Mina Ingerslev:

Ageless Elixir
Mastertouch concealer
Masterpiece Colour Precision Eyeshadow: Pearl beige nr. 05
Masterpiece Colour Precision Eyeshadow: Coffee nr. 03
Liquid Effect Pencil, sort
Bronzing powder: Bronze nr.02
Hvid kohl
Xperience volume mascara, Sort.
Colour Elixir Læbestift: Star Dust, nr. 615
Alt fra Max Factor

Get the look:

Start med at lægge et jævnt lag af Ageless elixir i hele ansigtet. Den tilfører huden fugt og beskyttende serum. Foundationen har en høj dækkeevne, så huden ser flot og perfekt ud uden at se sminket ud. Læg dernæst Mastertouch concealer under og over øjet og på de udsatte områder. Læg en blanding af de to cremeskygger på hele øjenområdet. Sørg for at farven lysner op under brynet, så det mørkeste punkt er på øjenlåget. Læg kun den brune øjenskygge under øjet for at give dybde. Rundt om øjets kant lægges den sorte Liquid Effect Pencil. Ton den godt ud på øjet, så farven bliver mørk og intens tættest på øjet. På den våde linje i øjet lægges den hvide kohl. Det åbner øjet. For at markere kindbenene lægges Bronzing powder nr. 02 langs kindbenene. For at give vipperne ekstra flot volumen lægges Xperience mascara. På læberne lægges Colour Elixir Læbestift, som tilfører læberne fugt og pleje.

Tip:

Prøv at bruge Liquid Effect Pencil. Den er farvemættet og mere blød. Du kan både lave en mere blød linje, men samtidig også få en meget intens farve. Den kan bruge som streg, men du kan også bruge den alene som en øjenskygge, fordi den kan tones flot ud.

Nøgleord om looket:

Skødesløst elegance

Foto: Tom Lindboe ### Spon Diogo

SPON DIOGO

Inspirationen til looket er fra kollektionen, som har nogle smukke couture-elementer og en skarp silhuet - en smuk blanding mellem noget blødt og hårdt. Det er et makeup-look, hvor du gør noget, du dresser makeuppen up. Derfor er looket et miks mellem struktur og kontraster. Øjenskyggen ligger som en hård linje mod en mere blød grå øjenskygge-farve. Tøjets skarpe silhuetter er overført i formen på øjenskyggen. En smuk blanding af noget blødt og hårdt. Disse produkter brugte Mina Ingerslev til looket:

Xperience weightless foundation: Raw silk nr. 40
Mastertouch concealer: Ivory nr. 303
Loose powder
Earth Spirits Eye Shadow, Pale peble nr. 101
Earth Spirits Eye Shadow, Onyx nr. 110
Glide & Define liquid eyeliner, sort.
2000 Calorie
Colour Elixir, Pashmina nr. 740.
Alt fra Max Factor

Get the look:

Start med at lægge Xperience weightless foundation i et jævnt lag på hele huden. Den giver et smukt ensfarvet look, uden huden ser sminket ud. Læg dernæst Master Touch concealer under og over øjet eller på andre udsatte områder i ansigtet. Læg med en stor pudderbørste den løse pudder for et smukt mat look. Herefter lægges en blanding af den sorte og lyse øjenskygge i en spids form. Den skal kun lægges foroven. Hvis du ikke kan få formen skarp nok, læg noget microtape, inden du lægger øjenskyggen, så bliver kanten helt skarp. På vipperne lægges 2000 Calorie for tæthed og volumen. Dup en blanding af concealer og læbestift på læberne, så bliver farven mere sart.

Tip:

For at få den smukke ensfarvede hud har jeg brugt Xperience foundation. Jeg har med vilje brugt nr. 40 som er en meget lys og smuk porcelænsfarve. For at få den unique gråtone til øjenskyggefarve har jeg blandet den sorte og hvide øjenskygge sammen. Når de blandes bliver de til den smukkeste grå farve.

Nøgleord for looket:

Dressed up, done and not done.

Foto: Tom Lindboe ### Karen by Simonsen

KAREN BY SIMONSEN

Inspirationen til looket er fra kollektionen, som er har et parisisk islæt, jakkesæt med maskuline linjer blandet med naturens elementer. Det er overført i makeuppen ved bruge den sorte øjenskyggefarve, som giver et mere hårdt udtryk. Som kontrast dertil er brugt en sølvfarvet øjenskygge. Looket bliver derfor en blanding af noget elegant og maskulint.

Disse produkter brugte Mina Ingerslev:

Second Skin
Mastertouch Concealer
Bronzing powder: Bronze nr.02
Smokey eye effect: Onyx smoke nr. 01
Colour Perfection Duo Eyeshadow, Star-studded black nr. 470.
Liquid effect pencil, sort
Flawless perfection blush: Mulberry. nr. 225
Falsh lash effect mascara: Sort.
Lash extension effect mascara: Sort
Colour Elixir, Burnt caramel nr. 745
Alt fra Max Factor

Get the look:

Start med at lægge et jævnt lag af Second Skin foundation i hele ansigtet. Den giver huden en smuk og naturlig glød. Læg dernæst Mastertouch concealer under og over øjet og på andre udsatte steder. Bronzing powder lægges i en hård lige linje lige under kindbenet for at markere. På øjnene lægges Smoky Eye Effect. Læg først den hvide step. 1 på øjenlåget og i øjenkrogen. Læg herefter den sorte step. 2 i globelinjen og nedenunder øjet. Ton kun farven ud i yderkanten, så rammen om øjet bliver større. Det er vigtigt, du holder øjenlåget lyst. Herefter duppes den lyse sølvfarvede øjenskygge på øjenlåget. Den sorte øjenskyggefarve tones ind i smokey eye-effect omkring øjet, så rammen bliver endnu mere skarp. I kanten af øjet og på den våde linje lægges Liquid effect pencil. For ekstrem volumen lægges en blanding af Falsh Lash Effect mascara og Lash Extension Effect mascara. Start med Falsh lash, og afslut med Lash extension. På læberne duppes lidt Burnt caramel.

Tip:

Læbestift er et must. Men det er kun flot på en læbe, som ikke er tør. Derfor er det både smukt og behageligt at bruge en med fugt. Viste du, at Color Elixir er en holdbar læbestift med masser af fugt og pleje?

Nøgleord for looket:

Parisian and masculine.

Foto: Tom Lindboe