© Wenn.com

Få smukke øjenbryn med 3 uventede produkter

Du kan spare penge på makeup ved at gå efter multiprodukter, der har flere funktioner. Vi har fået brynekspert Kenny Anker til at skabe smukke bryn med tre overraskende produkter

Kenny Anker har på rekordtid markeret sig indenfor øjenbryn, og hans kundeliste tæller blandt andre Marie Jedig, Christiane Schaumburg-Müller og Costumes skønhedsredaktør, Marie Alkestrup.

Derfor var han også den helt rette at stille til opgave at skabe flotte bryn med tre produkter, som egentligt ikke er tiltænkt øjenbryn. For ved at gå efter multiprodukter, som kan mere end én ting, er det både muligt at spare penge og plads i toilettasken.

Herunder kan du læse, hvordan forsøget gik.

HVORDAN HAR DU DET MED AT BRUGE ET PRODUKT PÅ BRYNET, SOM IKKE ER BEREGNET TIL FORMÅLET?

”Jeg er lidt af en skønhedsnørd og elsker at eksperimentere med anderledes og innovative skønhedsprodukter. Derfor er jeg stor fan af at kunne bruge et produkt, som oprindelig var tiltænkt et andet område end øjenbrynene. På den måde kan man også spare penge – og købe endnu mere beautygrej, hvilket vi allesammen gerne vil!”

VAR DET SVÆRT AT FINDE DE RETTE PRODUKTER?

“Jeg synes, at det var svært at finde lige præcis et makeupprodukt, som også kan bruges til øjenbrynene, da de fleste hud- og læbeprodukter ofte har en varm eller rødlig undertone i sig, hvilket jeg sjældent vil anbefale at bruge, når vi taler om øjenbryn. Men umuligt var det dog ikke.”

HVILKE PRODUKTER FANDT DU FREM TIL?

“Jeg har fundet frem til et tørprodukt, et cremeprodukt og et hårprodukt, som også kan bruges til øjenbrynene. Da skandinaviske kvinder foretrækker tørre, pudder-lignende produkter, hvilket også er de fleste makeup artisters go-to produkt til brynene. Men jeg kunne ikke lade være med også at finde et mere kompliceret produkt, da jeg er en brynnørd og altid klar på at udfordre mig selv.”

Cara Delevingne er kendt for sine markante øjenbryn, som var medvirkende til at skabe tidens store fokus på bryn omkring modellens internationale gennembrud i 2012.

© Wenn.com

De 3 testvindere

The Body Shop Face contouring palette

“Et produkt, der efterlod mig mundlam og lykkelig, er The Body Shops nye Contour-palette, hvis perfekte brune nuance, palettens ’define’-farve, kan benyttes med en skråpensel og en tør børste, for et smukt og naturligt udtryk. Et bonus ved paletten er også, at den indeholder en highlighter, som kan bruges i underkanten af brynet, for at skabe en mere tredimensionel effekt.”

Maria Nila Styling spray

“Når det kommer til hold af brynene, ville man normalt vælge en bryngele, som holder brynene på plads hele dagen. Men hvis man er hurtig på farten – og ens bryngele er løbet tør – så kan du altid bruge en hårspray. Man skal dog lige være opmærksom på, at den ikke må benyttes på direkte huden, men derimod skal sprøjtes på en tør børste og reddes ind i brynet. Det er ikke et tip, som jeg ville benytte mig af hver dag, men et nødstilfælde-tip, eller et party-tip, da hårene kan blive meget hårde og knække som følge heraf. Derfor vil jeg heller ikke anbefale enhver hårspray, men Maria Nilas Styling Spray har altså det perfekte hold til enhver nød- (og party-) situation.”

Mac Matte lipstick i 'deep rooted'

“Produktet som indeholder den fineste gråbrune farve er Macs matte læbestift i farven ‘deep rooted’. Jeg er imponeret over dens farve og hvor let den glider hen ad brynet. Jeg vil anbefale at benytte en lidt hårdere skråpensel til først at varme produktet op på håndryggen, for derefter at påføre det i brynet. Du bør også være lidt varsom med produktet, som jeg også kun vil anbefale en mere ‘avanceret makeupbruger’ at bruge i brynet.”