Neglelak og negle.
© Anna Stokland

Sådan skal din neglelak se ud dette forår

Skyd genvej til forårshumøret med sæsonens neglelakfarver og tendenser. Vi guider til alle de spændende nyheder, du skal kende

Hver sæson spirer nye tendenser frem i skønhedsverdenen, og dette forår er der mange spændende bud til dem, der ikke er bange for at eksperimentere med neglelak og manicure.

Gå på opdagelse i alt fra nye farver til kunstnerisk udsmykning, når vi guider til forårets fem største negletrends.

Lilla a la Chanel

Chanel er lige så toneangivende i skønheds- som i modeverdenen, og modehuset har allerede givet deres bud på forårets uundgåelige lak.

I forbindelse med sommerens makeupkollektion Desert Dream har Chanel præsenteret mauve-farvede neglelakker, hvilket er en støvet lilla nuance, der ligger et sted mellem lys blomme og rosa taupe.

Grafisk nailart

Nailart har kronede dage i 2020, og både amatører og professionelle prøver kræfter med den kunstneriske manicure. Lige nu dominerer den minimalistiske udsmykning, hvor en eller alle ti negle er pyntet med få grafiske streger.

Kaster du dig selv ud i projektet, så husk en klar topcoat, så de forskellige lag neglelak bliver udjævnet.

Hvide negle

Den hvide 90’er-lak er en tendens, som bliver ved med florere på Instagram. Det er endnu en negletrend, som er startet af Chanel, og hvad end du går efter ekstra lange negle for et cool retro-look, eller holder dem korte, skal du huske at lægge mange lag, så du får en pæn jævn farve.

Plastic fantastic

Transparante jelly-negle er en af tidens store negletrends, som også klinger af 90'ernes syntetiske æstetik. Jelly-negle er kunstige og gennemsigtige plastiknegle, som limes ovenpå dine naturlige neglene for en glasklar effekt.

Vil du pryde neglene med glasklare tipper, skal du forbi en professionel, da effekten ikke kan gøres efter derhjemme med neglelak.

Latte-negle

Brun bliver en efterspurgt farve i år. Både på tøj og negle. Gå efter en lys latte, som giver et ekslusivt neglelook, og lad dig inspirere af udtrykket fra 3.1 Phillip Lims SS20-show.

Holografisk

Skal neglene være ekstra festlige, er de holografiske negle et oplagt valg. Neglene er både set under de internationale SS20-modeuger, men også på Instagram, hvor flere danske kvinder har taget hul på forårets mest opsigtsvækkende trend.