Concealer der creaser - brug eye primer og undgå mørke rande
© Anna Stokland / Nina Ricci AW17

Genialt trick giver perfekt concealer hele dagen lang

Er du træt af makeup, der klatter eller sidder i striber under øjnene? Internettet har løsningen, og vi har testet det smarte tip, der virker

En concealer er de flestes foretrukne hjælpemiddel i forsøget på at se frisk og veludhvilet ud. Mange concealere er også gode til at dække de mørke rande, især hvis du husker at lægge den rigtige steder. Men i mange tilfælde vil concealeren ende med at sidde i streger under øjnene i løbet af dagen. Heldigvis kan både klatter og streger under øjnene mindskes, og i nogle tilfælde helt undgås, med dette lidt usædvanlige, men effektive trick.

Psst ... Er de mørke rande meget slemme, så skal du kende color correcting

Det er et trick, som har floreret på internettet det seneste stykke tid, hvor flere har lovprist dets evne til at minimere concealer-stregerne. Derfor besluttede undertegnede sig for selv at prøve kræfter med det. Tricket går ud på, at du påfører din øjenskygge-primer, som du normalt ville lægge på øjenlågene, og i stedet lægger den under øjnene på de mørke rande. Mange har fremhævet Marc Jacobs Undercover eye primer som værende den bedste til formålet, og jeg selv har testet Marvalas eye primer, hvilket også gav et overraskende godt resultat.

Marvala eye primer

Eye base øjenskyggeprimer, Mavala hos Matas.dk 140 kr.

Marc Jacobs beauty eye primer

Undercover eye primer, Marc Jacobs beauty 245 kr. (forhandles hos Sephora)

Sådan gør du:

Efter at have lagt primeren i et tyndt lag under øjnene, lægger du din concealer som normalt. Jeg vil i øvrigt anbefale at bruge en primer uden farve eller shimmer, da det giver det bedste og mest naturlige resultat.

Virker det?

I de dage, hvor jeg benyttede primer-tricket, var der langt mindre klattet makeup og irriterende streger under øjnene. Det er derfor blevet en del af min faste makeuprutine, og jeg vil anbefale andre at prøve det.