© anna stokland

Genialt trick gør din foundation klar til sommerkuløren

Solen skinner, og i løbet af de næste par måneder vil en grå og bleg vinterhud blive skiftet ud med en solkysset glød. Her er løsningen til at opgradere din lyse foundation til sommeren – så den passer til din nye kulør.

Solen skinner, og vinterens blege hud bliver bliver ligeså stille skiftet ud med en mere solgylden kulør. Det stiller nye krav til din foundation, hvis lyse farve måske ikke længere matcher nuancen af din ansigtshud. Heldigvis findes der et smart tip, som hurtigt opgraderer din foundation til en mere sommerklar version.

Korrigér din foundation

Er din foundation for mørk, findes der flere smarte løsninger, som for eksempel at forsyne den med fugtighedscreme eller en primer. Det er dog straks lidt sværere at forvandle den lyse foundation til en mørkere version. Har du allerede en foundation i en mørkere tone, kan den blandes med den lyse, men det kan stadig være vanskeligt at ramme det præcise blandingsforhold til den farve, som passer dig. Derfor bør du i stedet gøre følgende:

Varm huden op med bronzer

  • Skal din foundation hurtigt opgraderes til en sommervenlig variant, er det nemmeste at lægge den lyse foundation i et tyndt lag på ansigtshuden, hvor du starter fra midten og ud, så du undgår hårde, lyse kanter ved for eksempel hage og kæbeparti.

  • Find derefter din foretrukne bronzer frem, og varm ansigtshuden op ved at lægge bronzeren ved tinding, kindben og langs kæben.

  • Børst derefter de sidste bronzerrester fra pennen henover næseryggen. På den måde får man indtrykket af en varmere farve i ansigtet, og du får tilmeldt skabt en naturlig contouring og markering af ansigtet ved at lægge bronzeren ved de førnævnte punkter i ansigtet.

  • Er du ikke til pudrede produkter, kan du også bruge en cremebaseret bronzer. En cremet bronzer arbejdes nemmest ind i huden ved brug af fingrene, da varmen fra dine fingre får produktet til bedre at smelte ind i huden.

Har du endnu ikke investeret i en bronzer, er der to gode bud nedenfor.