Silisponge er produktet, der vil erstatte beautyblenderen - og gøre det nemmere at lægge en fejlfri foundation
© Pexels.com

Her er superproduktet, der vil erstatte beautyblenderen

Vil du gerne have en fejlfri makeup, så skal du kende dette geniale tiltag, som gør det meget nemmere at lægge en smuk foundation

Den bløde svamp, som især mærket The Beautyblender har gjort populært, findes på skønhedshylden hos alle dedikerede makeupfans. Med sådan en svamp kan du nemlig blende din makeup som en professionel makeupartist.

Netop derfor er beautyblenderen blevet uhyre populær, fordi den gør det meget nemmere at lægge en fejlfri concealer, foundation, blush, strobing og contouring.

Beautyblenderen er dog vanskelig at gøre ren, og så suger den ofte meget af dit makeupprodukt – også selvom du gør den våd inden brug.

Men nu er der kommet et nyt produkt, der giver alle de samme fordele – uden spild af produkt og vanskelig rengøring.

Psst ... Begår du også disse fejl med din foundation?

Der er tale om en klar silikoneapplikator kaldet Silisponge, og på trods af det fjollede navn, så er produktet så populært, at det allerede er blevet revet væk.

Silisponge er produktet, der vil erstatte beautyblenderen – og gøre det nemmere at lægge en fejlfri foundation
© Molly Cosmetics

Silisponge ligner mest af alt et meget fladt brystimplantat, men silikonens glatte overflade gør, at den ikke vil suge din makeup, ligesom beautyblenderens porøse overflade gør det. Derfor kan du nu bruge meget mindre produkt, og så er den super nem at rense med almindelig sæbe og vand.

I videoen nedenfor kan du se, præcis hvor genial Silisponge faktisk er.

Det er firmaet Molly Cosmetics, der forhandler Silisponge, som desværre ikke kan fås i Danmark endnu, men forhåbentligt finder denne smarte opfindelse snart vej til de danske skønhedsforhandlere.

MERE FRA COSTUME