Mac, nars eller Clinique: Her er verdens mest populære beautybrand
© Mac

Her er verdens mest populære beautybrand

Måske kender du allerede mærket og dets ikoniske produkter. Hvis ikke, så bliv klogere på, hvad der nu skal stå på din ønskeliste

På et marked, som kun har oplevet stigende interesse, er der hård konkurrence om at være verdens mest populære skønhedsbrand. Konkurrencen bliver ikke mindst skærpet af kendisser, som også er begyndt at skabe makeupbrands,

Eksempelvis har Kylie Jenners kosmetikmærke Kylie Cosmetics været ekstremt populært i år, trods beskyldninger om at have kopieret en anden kunstner.

Selvom der er kommet mange nye brands til i kosmetikbranchen, er der stadig ét mærke, som har holdt sig på toppen, siden det for alvor slog igennem i 1990’erne. Det fremgår af en ny undersøgelse fra Polyvore.com.

Ifølge undersøgelsen er kosmetikmærket Mac årets mest populære brand blandt verdens forbrugere. Herhjemme er vi også mange, som er meget glade for mærket, der har givet os klassikere som Strobe cream, Face and body foundation og læbestiften Ruby woo.

Dog er det ikke disse produkter, som har sikret Macs topplacering. Det er derimod mærkets udvalg af nude-læbestifter, som folk er særligt begejstrede for.

Lige efter Mac kommer Nars ind på en flot andenplads som årets mest populære makeupbrand, da forbrugere ofte søger online på mærkets ikoniske og meget klædelige blush kaldet Orgasm.

På tredjepladsen følger Urban Decay med deres kendte og populære øjenskyggepalette, der går under navnet Naked palette.

Den gamle skønhedskending Clinique sniger sig også ind på en flot femteplads, hvilket især skyldes, at forbrugerne stadig er meget glade for den klassiske, gule ansigtscreme Facial moisturizer, som haft en plads i manges skønhedsrutiner gennem tiden.

Når nu så mange forbrugere er vilde med disse produkter, må det betyde, at der er god grund til at skrive sig disse mærker bag øret – og på listen over årets julegaveønsker.

MERE FRA COSTUME