Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Balenciaga SS 2022Paris Fashion Week September 2021

Kun denne læbestift forbliver pæn under mundbindet

Vil du ikke opgive de røde læber på trods af mundbind, så findes der faktisk én type af læbestift, som kan holde til det hele.

Indrømmet: Mundbind og farve til læberne er ikke det bedste match, da læbestift og lipgloss ofte ender med at sidde alle andre steder end på læberne efter bare et par minutter under et fugtigt mundbind. Dog findes der én type af læbestift, som ikke bare er nem at påføre, men som også vil bestå mundbindstesten med topkarakter.

Flydende læbestift

Den nyeste generation af læbestifter skubbes ikke op fra et hylster, men påføres derimod i flydende form med en pensel. Liquid lipsticks består, som navnet måske afslører, af flydende formler, som smøres på læberne i cremet form, hvorefter de – modsat traditionelle læbestifter – tørrer ind på læberne med en mat finish. Det gør de flydende læbestifter ekstremt holdbare, og jo mere matte, desto mere kan du regne med, at de bliver præcis, hvor du smurte dem på: nemlig læberne, og ikke på mundbindet eller huden rundt om munden.

Vil du selv teste, kan du finde vores tre flydende favoritter nedenfor.

product_v1_x4-21

DIOR
Rouge dior forever liquid i 99 forever dior
305 kr.

Diors flydende læbefarve er netop blevet relanceret og kommer nu i en endnu mere holdbar version, hvilket er perfekt timing, i forhold til at vi nu igen skal finde mundbindet frem.

max-factor

MAX FACTOR
Lipfinity i hot
140 kr.

Med denne læbefarve bør du undgå at duppe efter med glossen, da det gør farven mindre holdbar. Hold dig derfor kun til den røde læbefarve, og brug kun et lag gloss ved lejligheder, der ikke kræver mundbind.

nyx-

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Lip lingerie xxl i sizzlin
100 kr.

Forbered dig på en læbefarve, der er så holdbar, at du skal finde en pålidelig makeupfjerner frem, når farven engang skal af læberne igen. Til gengæld kan du være sikker på, at farven bliver præcis, hvor den skal.